Ο Γκαλτιέ που φεύγει μίλησε για το μέλλον του Ράμος στην Παρί

Ο Σέρχιο Ράμος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο και όλα δείχνουν παραμονή στον Παρίσι.

PSG's Sergio Ramos reacts during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα πάψει να είναι ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τον Γάλλο προπονητή για να μιλήσει αναφορικά με το μέλλον παικτών που δεν θα προπονεί τη νέα σεζόν.

Στην προκειμένη περίπτωση ο κόουτς Γκαλτιέ έδωσε στίγμα παραμονής του Σέρχιο Ράμος στο Παρίσι εν μέσω αποθέωσης.

Συγκεκριμένα, είπε: "Είναι παράδειγμα, παίκτης κλειδί στα αποδυτήρια. Γνωρίζω για το μέλλον του πως γίνονται συζητήσεις με τις δύο πλευρές, διοίκηση και ποδοσφαιριστή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σέρχιο και τη σεζόν που κάνει κι αυτά που φέρνει εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου".

Ο 37χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί εφέτος σε 39 παιχνίδια με 3 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι ενώ στο Παρίσι αγωνίζεται από το καλοκαίρι του '21.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

Ηρωική υποδοχή στην Παρτιζάν από τους Σέρβους στο Βελιγράδι

Το Κατάρ διοργανώνει ξανά Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK