Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

Η Ρόμα κατάφερε και πήρε το καλοκαίρι τον Πάουλο Ντιμπάλα, αλλά για να τον κρατήσει θα χρειαστεί δουλειά λόγω ρητρών.

Roma's Paulo Dybala, right, greets coach Jose Mourinho during the Italian Serie A soccer match between Roma and Monza at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Ντιμπάλα με τον Μουρίνιο AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η κίνηση της Ρόμα να πάρει από την ελεύθερη αγορά τον Πάουλο Ντιμπάλα το καλοκαίρι της βγήκε και με το παραπάνω αφού ο Αργεντινός έχει γράψει μέχρι στιγμής 34 συμμετοχές, 16 γκολ και 8 ασίστ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...

Η Ρόμα είναι δεσμευμένη με διάφορες ρήτρες απέναντι στον 29χρονο και για να τον κρατήσει σε περίπτωση που εμφανιστούν μνηστήρες θα παίξουν ρόλο πολλά. Δηλαδή, εάν για παράδειγμα χτυπήσει την πόρτα της Ρόμα μία ιταλική ομάδα με 20.000.000 ευρώ, τότε το κλαμπ του Μουρίνιο για να ακυρώσει τη συγκεκριμένη ρήτρα θα πρέπει να αυξήσει το σάλαρι του Ντιμπάλα από τα 3,8 εκατ. ευρώ στα 6 εκατ. ευρώ.

Τι ισχύει για το εξωτερικό; Εδώ είναι που στενεύει το πράγμα, αφού η ρήτρα για ομάδες που αγωνίζονται εκτός Ιταλίας έχει οριστεί στα 12.000.000 ευρώ, τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση η Ρόμα ουσιαστικά δεν υπάρχει και ο ποδοσφαιριστής είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Έχει τον τελευταίο λόγο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο 19χρονος μπακ της ΑΖ που χαλάει κόσμο και τσεκάρουν δέκα ομάδες

Πέδρι: Ακολούθησε τους Καμαβινγκά και Γκορέτσκα και έγινε "τέρας"

Ρεάλ: Εφαρμόζει τακτική Τσουαμενί για να κλείσει Μπέλιγχαμ

24MEDIA NETWORK