Ο Εμπαπέ έκλεισε τα 24 και μπορεί σε χρόνο dt να σπάσει τρία ασύλληπτα ρεκόρ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μόλις στα 24 έχει την ευκαιρία να διαλύσει τρία μοναδικά ρεκόρ και να γίνει περισσότερο μύθος απ' ότι είναι.

France's Kylian Mbappe celebrates scoring from the penalty spot his side's third goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Στις 20 Δεκεμβρίου ο... εξωγήινος Κιλιάν Εμπαπέ έκλεισε τα 24 προερχόμενος από ένα τρομακτικό από πλευράς επίδοσης Μουντιάλ 2022. Το "τέρας" της Παρί, μάλιστα, έχει μπροστά τρία ρεκόρ να σπάσει που άλλοι ποδοσφαιριστές δεν τα έχουν πλησιάσει στην ηλικία του.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης των Μπλε χρειάζεται μόλις 5 γκολ σ' ένα από τα επόμενα Παγκόσμια Κύπελλα για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο θεσμό.

Από εκεί και πέρα με 18 γκολ στην εθνική Γαλλίας θα γίνει το πρώτο κανόνι της ομάδας του, ενώ με άλλα 11 γκολ θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ αυτή τη στιγμή έχει 265 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μπενζεμά ξεμπέρδεψε με τη Γαλλία, αλλά έχει ορθάνοιχτο μέτωπο με την Ρεάλ Μαδρίτης

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

Χάλαντ: Μυθικό βίντεο με τον "καημένο" Νορβηγό να περιμένει να τελειώσει το Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK