Μπράιτον: Μετά τους Καϊσέδο και Μακ Άλιστερ, γίνεται "σφαγή" και για το wonderkid της

Την περίπτωση του Ιβάν Φέργκιουσον με ορίζοντα... 2024 εξετάζει ο Έρικ Τεν Χαχ, σύμφωνα με το SkySports.

Brighton's Deniz Undav, second from left, celebrates with his teammates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton and Hove Albion at Emirates stadium in London, Sunday, May 14, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Οι παίκτες της Μπράιτον πανηγυρίζουν AP

"Πανικός" γίνεται με τους ποδοσφαιριστές της Μπράιτον τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ως αντίκτυπο της εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί στην Premier League υπό τις οδηγίες του Ντε Ζέρμπι.

Πέρα από τους Καϊσέδο και Μακ Άλίστερ που απασχολούν όλη την Ευρώπη, στα ραντάρ κορυφαίων ομάδων βρίσκεται και το wonderkid της ομάδας Ιβάν Φέργκιουσον.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Μπράιτον από το 2021 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, πήρε το χρίσμα με την ομάδα, έχοντας σε 26 εμφανίσεις 11 γκολ και 4 ασίστ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SkySports, ο Ιρλανδός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα του Έρικ Τεν Χαχ, με ορίζοντα όμως... 2024.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός προπονητής θέλει να δει την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και την επόμενη σεζόν και δεν αποκλείεται να δώσει το πράσινο φως για την απόκτησή του το 2024.

Τον ποδοσφαιριστή "βολιδοσκοπεί" και η Τότεναμ, η οποία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χάσει από το 2024 τον Χάρι Κέιν, καθώς δεν δείχνει ιδιαίτερα θετικός να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Άλλωστε ο Τεν Χαχ αναζητά για το ερχόμενο καλοκαίρι πιο έτοιμες λύσεις για την γραμμή κρούσης, με τα δημοσιεύματα να τον συνδέουν με πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Η ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής περνάει από τον Ζόρζε Μέντες

Γιουνάιτεντ, η φυγή των εννέα: Οι σταρ και κάτι ξεχασμένα εκατομμύρια

Γκρίλις: Έκανε "πρωταθληματικό" μαλλί που θύμισε CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK