Ο Εμπαπέ στα χνάρια σπουδαίου Γάλλου ποδοσφαιριστή κοιτάζει προς ομάδα έκπληξη

Οι διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ δεν έχουν καρποφορήσει και πλέον ο Γάλλος εξετάζει και άλλες επιλογές

PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Strasbourg and Paris Saint-Germain at Stade de la Meinau stadium in Strasbourg, France, Friday, Feb. 2, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Strasbourg and Paris Saint-Germain at Stade de la Meinau stadium in Strasbourg, France, Friday, Feb. 2, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Μία ακόμη ανατροπή φαίνεται να έχει το σίριαλ Εμπαπέ, με τα τελευταία δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως το σκέφτεται σοβαρά για μεταγραφή στην Premier League. Ο λόγος που κοιτά άλλες περιπτώσεις είναι η αδυναμία της Ρεάλ να του προσφέρει ένα συμβόλαιο ίδιο ή παρόμοιο με αυτό που του είχε προτείνει προτού εκείνος ανανεώσει εν τέλει με την Παρί.

Ο σύλλογος που φαίνεται να το ιντριγκάρει είναι αυτή της Άρσεναλ. Το σύνολο του Αρτέτα, πέρα από ανταγωνιστικό, είναι σε δυνατότητα να προσφέρει τα χρήματα που αξιώνει ο Γάλλος, με τον ίδιο να βρίσκει ελκυστική την ιδέα να ακολουθήσει τα χνάρια του μεγάλου Τιερί Ανρί.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν πράγματι η Άρσεναλ επιθυμεί να δώσει ένα συμβόλαιο πάνω από τα πλαίσια που έχει αποφασίσει επί Αρτέτα και φυσικά όλα εξαρτώνται από το πως θα κινηθεί η Ρεάλ στο τέλος, με την ίδια την Παρί Σεν Ζερμέν να θεωρεί πως εξακολουθεί ο ισπανικός σύλλογος να έχει το πάνω χέρι.

Κάτι που επίσης πρέπει να σημειωθεί, είναι πως η Λίβερπουλ φέρεται να προσεγγίστηκε από το περιβάλλον του παίκτη, αλλά οι "Reds" δεν ήθελαν να σπάσουν το μισθολογικό τους καθεστώς. Η Άρσεναλ μπορεί ομοίως να επιλέξει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, κάτι που θα αφήσει τον Mbappe με λιγότερες επιλογές, αν όντως επιλέξει να αποκλείσει τη Μαδρίτη λόγω διαφορών σε απολαβές και όρους.

Διαβάστε περισσότερα

Μπλε κάρτα στον τερματοφύλακα: Τι γίνεται τότε;

Μούντρικ who; Η Σαχτάρ έχει έτοιμο τον επόμενο και με ρήτρα 150.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK