Μουντιάλ 2022: Τέσσερις ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν με τιμωρία μαμούθ

Με τιμωρία που μπορεί να φτάσει έως και τις 15 αγωνιστικές κινδυνεύουν τέσσερις πάικτες της Ουρουγουάης για τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με την Γκάνα

Uruguay's Jose Gimenez argues with the referee at the end of a World Cup group H soccer match against Ghana at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Οι παίκτες της εθνικής Ουρουγουάης διαμαρτύρονται AP

Βαριά είναι πιθανό να πληρώσουν τη στάση τους στην αναμέτρηση με την Γκάνα οι ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, οι Έντισον Καβάνι, Χοσέ Μαρία Χιμένεθ, Ντιέγκο Γοδίν και Φερνάντο Μουσλέρα κινδυνεύουν με τιμωρία έως και 15 αγωνιστικών για τη συμπεριφορά τους τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γκάνα.

Οι Ουρουγουανοί είχαν έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και οδηγήθηκαν σε ακράιες ενέργειες, με αποκορύφωμα τη κίνηση του Καβάνι να σπάσει την οθόνη του VAR, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει και η AS, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν παραβιάσει τους κανόνες πειθαρχίας 11 και 12 της FIFA και η ποινή που προβλέπεται σ' αυτή την περίπτωση αναφέρει απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον έξι μήνες.

Η τελική απόφαση για την ποινή των τεσσάρων αναμένεται να ληφθεί τον Φεβρουάριο και υπάρχει η πιθανότητα οι παίκτες να τιμωρηθούν τόσο στους συλλόγους όσο και στις εθνικές τους ομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Τον στήριξε δημόσια παίκτης, οργή της Γαλλικής Ομοσπονδίας

Κατήφορος για πρώην αστέρι της Αγγλίας, αλλαγή στο 29' και αποδοκιμασίες στην Τουρκία

Γιουβέντους: Έτοιμη να καταβάλει 80 εκατ. για το αστέρι της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK