Παρί: Μετά τον Ράσφορντ θέλει να "κλέψει" κι άλλον παίκτη από τη Γιουνάιτεντ

Μετά τον Ράσφορντ η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποκτήσει και τον Φρεντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

FILE - In this Wednesday, Dec. 4, 2019 file photo, Manchester United's Fred looks on during their English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, England. Manchester United midfielder Fred says he finally feels settled at the club after what he described as an awful" first year in English soccer because of personal issues. The Brazil international believes he had rediscovered some of his best form before the suspension of the Premier League because of the coronavirus outbreak. (AP Photo/Rui Vieira, file)
ο Φρεντ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ AP

Σε παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τα συμβόλαια τους λήγουν φέρεται πως στοχεύει η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς μετά το δεδομένο ενδιαφέρον για τον Μάρκους Ράσφορντ εξετάζει και άλλον ποδοσφαιριστή της.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο άσο της ομάδας, Φρεντ που πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2018 και το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της SUN, η Παρί θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως στην ομάδα υπάρχουν οι Νεϊμάρ και Μαρκίνιος που μπορούν να πέισουν τον ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή αλλά και να τον βοηθήσουν στην άμεση προσαρμογή του.

Την φετινή χρονιά ο Φρεντ έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιστορική αλλαγή στην εθνική Ιταλίας μετά από 20 χρόνια

Μπενζεμά: Τον στήριξε δημόσια παίκτης, οργή της Γαλλικής Ομοσπονδίας

Κατήφορος για πρώην αστέρι της Αγγλίας, αλλαγή στο 29' και αποδοκιμασίες στην Τουρκία

News 24/7

24MEDIA NETWORK