Ο επόμενος προορισμός του Μάρκο Βεράτι

Ταραγμένος από την τοξικότητα που βγαίνει από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Παρί είναι ο Βεράτι και θέλει να φύγει. Οι πιθανοί προορισμοί.

PSG's Marco Verratti arrives for a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάρκο Βεράτι στη συνέντευξη Τύπου με την Μπάγερν AP

Τις τελευταίες ώρες γράφεται έντονα πως ο Μάρκο Βεράτι θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ιταλός μέσος παρουσιάζεται από τα Μέσα επηρεασμένος από τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τους φιλάθλους του κλαμπ. Μην ξεχνάμε πως ο Βεράτι είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

Το συμβόλαιο του 30χρονου εκπνέει το 2026, καθώς το ανανέωσε μόλις τον Δεκέμβριο, ενώ στο κλαμπ βρίσκεται από τη σεζόν 12/13. Τώρα, υπάρχει και ρεπορτάζ όσον αφορά στις προτιμήσεις του Βεράτι για την επόμενη μέρα στην καριέρα του.

Η Equipe αναφέρει σε σχετικό άρθρο ότι ο παίκτης είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις από την Ιταλία, αλλά του αρέσει η προοπτική και της Σαουδικής Αραβίας που έχει γίνει must έπειτα από τη μετακόμιση Ρονάλντο και τους αδιανόητους μισθούς.

Θυμίζουμε πως η περίπτωση Βεράτι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον κι αυτό γιατί: Ο Ιταλός δεν αγωνίστηκε ποτέ στην Serie A. Αγωνίστηκε με την Πεσκάρα στην Serie B κι από εκεί ο Αντσελότι τον πήγε στο Παρίσι με 12.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Βινίσιους: Ετοιμάζεται για την Σίτι κάνοντας τρελή αποκατάσταση

Ο Κομπανί ξέρει πως θα κάνει μεγάλη καριέρα: Βήμα βήμα, τόσο απλά

Κανσέλο: Ο Ζόρζε Μέντες κάνει κίνηση - ματ και τον πάει σε τεράστιο σύλλογο

News 24/7

24MEDIA NETWORK