Κανσέλο: Ο Ζόρζε Μέντες κάνει κίνηση - ματ και τον πάει σε τεράστιο σύλλογο

Την κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου ο Ζοάο Κανσέλο να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα αναζητά ο Ζόρζε Μέντες σύμφωνα με την SPORT.

Bayern's Joao Cancelo applauds fans at the end of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. Manchester City won 3-0. (AP Photo/Jon Super)
ο Ζοάο Κανσέλο χειροκροτά τους οπαδούς AP

Στην Βαρκελώνη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Ζόρζε Μέντες για να συζητήσει με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα για το μέλλον των Ανσού Φάτι, Λαμινέ Γιαμάλ και Αλεχάντρο Μπάλντε.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ φέρεται πως πρότεινε στην Μπάρτσα την πώληση του Φάτι στην Γουλβς με αντάλλαγμα 30.000.000 ευρώ και παίκτη της αγγλικής ομάδας, ενώ προχωρά με γοργούς ρυθμούς τις ανανεώσεις των άλλων δύο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική SPORT, ο Μέντες δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά προσπαθεί να βρει την κατάλληλη φόρμουλα προκειμένου να ολοκληρωθεί μία σπουδαία κίνηση.

Συγκεκριμένα, γίνονται ενέργειες ώστε ο Ζοάο Κανσέλο να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Σίτι και να μπει οψιόν αγοράς του το 2024.

Ο ποδοσφαιριστής μόνο θετικός δεν δείχνει να είναι στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Σίτι ενώ και στην Μπάγερν δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί σε απόλυτο βαθμό.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τον 28χρονο Πορτογάλο από την Σίτι αντί 70.000.000 ευρώ, ποσό που όμως δεν δείχνει πρόθυμη να καταβάλει.

Διαβάστε Περισσότερα

Το αγαπημένο παιδί του Αντσελότι δήλωσε "πτώμα" μετά τον τελικό

Μετά το ναυάγιο με Μπέλιγχαμ, Πεπ και Κλοπ έχουν άλλον στόχο

Ντάνι Άλβες: Έγινε 40 στη φυλακή και η πρώην σύζυγός του έστειλε συγκλονιστικό μήνυμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK