Παρί: Στην πόρτα της εξόδου κι άλλο αστέρι, αναπολεί την εποχή Ζλάταν

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει σοβαρά ο Μάρκο Βεράτι καθώς δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από το κλίμα που επικρατεί και αναπολεί την εποχή Ζλάταν.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς κοντά στην έξοδο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι ενώ σενάρια θέλουν και τον Νεϊμάρ να τον ακολουθεί.

Το κλιμα στα αποδυτήρια δεν είναι και το καλύτερο κάτι που έχει επηρεάσει ψυχολογικά και πολλές "σημαίες" της ομάδας, οι οποίες δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τον δρόμο των δύο μεγάλων αστέρων.

Ο λόγος για τον Μάρκο Βεράτι ο οποίος διανύει την 11η του σεζόν στην ομάδα της Παρί και σύμφωνα με την Equipe βλέπει με καλό μάτι μία ανανέωση στην καριέρα του.

Ο 30χρονος Ιταλός έχει ζήσει από πρώτο χέρι την αγωνιστική άνοδο της γαλλικής ομάδας και όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, αναπολεί την περίοδο όπου στην ομάδα βρισκόταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Βεράτι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σουηδό και θεωρεί πως όταν ο Ζλάταν ήταν στην ομάδα, το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πολύ καλύτερο.

Θυμίζουμε πως ο Σουηδός φόρεσε τη φανέλα της Παρί από το 2012 έως το 2016 και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να μπει για τα καλά στον χάρτη του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του "αφεντικού"

Μπάγερν: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και "αρπάζει" αστέρι της Μπάρτσα

Ο "παραγκωνισμένος" του Αντσελότι έγραψε ιστορία και έβγαλε επική φωτογραφία

News 24/7

24MEDIA NETWORK