Ο "φευγάτος" Κίμιχ δέχθηκε κρούση από Premier League άλλα έδωσε παράταση λίγων μηνών

Για την περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ ρώτησε η Νιούκαστλ με τον ίδιο τον παίκτη να μην θέλει να αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ομάδα. Παραμένει ανοιχτός για μία νέα περιπέτεια από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Germany's Joshua Kimmich reacts during a friendly soccer match between Germany and Ukraine in Bremen, Germany, Monday, June 12, 2023. It is the 1000st match for the German national soccer team. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κίμιχ με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Για την ενίσχυσης της μεσαίας της γραμμής μετά από την τιμωρία που υπέστη ο Σάντρο Τονάλι εξαιτίας εμπλοκής του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού κινείται η Νιούκαστλ και σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD επιχείρησε να κάνει την κίνηση ματ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του εν λόγω μέσου, Κρίστιαν Φαλκ, αναφέρει πως οι "Καρακάξες" προσέγγισαν την Μπάγερν για την περίπτωση του Τζόσουα Κίμιχ και εισέπραξαν την αρνητική απάντηση τόσο του ίδιου του παίκτη όσο και της γερμανικής ομάδας.

Ο Γερμανός θέλει να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του αλλά προτιμά αυτό να συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι στα μισά της σεζόν. Η Μπάγερν προς το παρόν δεν έχει προσεγγίσει τον παίκτη προκειμένου να συζητήσει μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους και είναι ανοιχτή στην προοπτική πώλησής του το ερχόμενο καλοκαίρι με τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Θυμίζουμε πως η τωρινή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών εκπνέει το 2025 με τον Κίμιχ πρόσφατα να αναφέρει σε δηλώσεις του πως περιμένει κάποιο τηλεφώνημα από τους Βαυαρούς για να συζητήσουν για το μέλλον του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ τσεκάρει wonderkid της Λίλ που στα 18 του έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

Ο Χέντερσον μένει ελεύθερος και βρίσκεται κοντά σε ιστορικό κλαμπ

Ο Κιελίνι κρέμασε τα παπούτσια του αλλά μπήκε άμεσα στον κόσμο της προπονητικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK