Ο Γκαρνάτσο κάνει τα πάντα για να σπάσει τα νεύρα των Αργεντινών, το νέο CR7 χτύπημα του παίκτη

Η τρέλα του Αργεντινού Αλεχάντρο Γκαρνάτσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει όρια. Ο 19χρονος δεν κρατάει ούτε τύπους απέναντι στον Μέσι.

Manchester United's Alejandro Garnacho celebrates at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Γκαρνάτσο πανηγυρίζει με την Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έχει πάθος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος είναι το είδωλο του νεαρού επιθετικού κι ας αγωνίζεται στην Αργεντινή, εκεί που η παράδοση θέλει άπαντες να είναι μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και δεν τίθεται θέμα ούτε καν να συγκριθούν οι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές.

Μετά από τον πανηγυρισμό, πάντως, ο Γκαρνάτσο έκανε και κάτι ακόμα, εξαιρετικό για να εκνευρίσει τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει πως ένας Αργεντινός ταυτίζεται με τον μεγάλο "αντίπαλο" του Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία των παπουτσιών του.

Πρόκειται για σειρά της Nike αφιερωμένη στον Κριστιάνο Ρονάλντο που στο εσωτερικό τους φέρουν το brand name του Πορτογάλου σούπερ σταρ:

Ο Γκαρνάτσο κάνει τα πάντα για να σπάσει τα νεύρα των Αργεντινών, το νέο CR7 χτύπημα του παίκτη

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει παίκτης που δεν συγκινήθηκε από το ενδιαφέρον της Σίτι και προτίμησε την ομάδα του

Εξελίξεις στην Μπάγερν, κρίνεται ο Τούχελ, αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για τον πάγκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK