Ο Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του σε πόστο έκπληξη

Θέση στο διοικητικό συμβούλίο καθώς και στενή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες της Μίλαν θα έχει ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after his last game for the club at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθεώνεται AP

Για την 3η του θητεία στην Μίλαν, αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο, ετοιμάζεται ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά σε πόστο έκπληξη, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός σταρ αναμένεται να αναλάβει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και στο πλευρό του ιδιοκτήτη των Ροσονέρι, Τζέρι Καρντινάλε για το επόμενο διάστημα, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.

Ολά αυτά ενώ πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Ιμπραχίμοβιτς να είναι το πρώτο φαβορί προκειμένου να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της ομάδας καθώς το μέλλον του Ιταλού τεχνικού βρίσκεται υπό αμφισβήτηση.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το αστέρι της Χιρόνα που εντυπωσιάζει, έχει ρήτρα 40 εκατ. αλλά η Ρεάλ μπορεί να πάρει με "ψίχουλα"

Έκπληξη στο Μάντσεστερ! Η Γιουνάιτεντ αφήνει ελεύθερο παίκτη με 317 συμμετοχές

Η Ρεάλ διώχνει ενδεκαδάτο άσο για να ολοκληρώσει το μπαμ με Ντέιβις

News 24/7

24MEDIA NETWORK