Ο Ιβάν Τόνεϊ κέρδισε το στοίχημα και κλήθηκε στην εθνική Αγγλίας

Ο Ιβάν Τόνεϊ εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Μπρέντφορντ και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Σάουθγκεϊτ.

Brentford's Ivan Toney gestures to the crowd following the English Premier League soccer match between Brentford and Fulham at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Monday, March 6, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο Ιβάν Τόνεϊ AP PHOTO/DAVID CLIFF

Σε 26 συμμετοχές ο Ιβάν Τόνεϊ σκόραρε 17 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ. Ο Άγγλος φορ το κέρδισε το στοίχημα με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και το εξαργυρώνει καθώς κλήθηκε στα Τρία Λιοντάρια από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ενόψει των αναμετρήσεων με Ιταλία και Ουκρανία.

Και είναι είδηση γιατί: Ο 27χρονος επιθετικός είδε τις κλήσεις της Αγγλίας να δημοσιεύονται ανήμερα των γενεθλίων του ενώ δεν έχει περάσει αρκετός καιρός όταν έγινε πρωτοσέλιδο, όχι για την απόδοσή του στο γήπεδο, επειδή τ' όνομά του βρέθηκε μπλεγμένο με στοιχηματισμό.

Σύμφωνα τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ο Τόνεϊ κλήθηκε σε απολογία γιατί παραβίασε κανόνες στοιχηματισμού 232 φορές. Η δραστηριότητά του αυτή τοποθετήθηκε χρονικά από τον Φεβρουάριο του '17 έως τον Ιανουάριο του '21. Στις κλήσεις του Άγγλου εκλέκτορα βρίσκεται και ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει μέχρι το 2027 την "κολώνα" της ομάδας

Μπαρτσελόνα: Η συμφωνία με το Spotify "φέρνει" τρελό λογότυπο στη φανέλα εν όψει Clasico

Μέσι: Στο εντός με την Ρεν τον περιμένει μία δυσάρεστη/ιστορική κατάσταση

News 24/7

24MEDIA NETWORK