Τότεναμ: Στη λίστα της ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Στη λίστα της Τότεναμ, μετά από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, φέρεται να βρίσκεται ο Λουίς Ενρίκε σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε AP

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ καθώς το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ιταλός προπονητής δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον.

Πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως μεγάλο φαβορί για αντί - Κόντε είναι ένας προπονητής που έχει γράψει ιστορία με την ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν.

Νεότερο δημοσίευμα της SUN, αναφέρει πως εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας και η περίπτωση ενός προπονητή με παρελθόν στην Μπαρτσελόνα και την εθνική Ισπανίας.

Ο λόγος για τον Λουίς Ενρίκε ο οποίος αποχώρησε μετά από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον πάγκο της ομάδας και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο" όπως είχε δηλώσει ο ίδιος για τον εαυτό του πρόσφατα, δεν έχει προπονήσει ξανά ομάδα της Premier League ενώ μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα το 2017 δεν έχει προπονήσει σε συλλογικό επίπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Μετά την δυσαρέσκειά του, ο Νάγκελσμαν ξεκαθάρισε τι ισχύει

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έμεινε έκπληκτος που έχασε το αγαπημένο του "παιδί"

Γιουνάιτεντ: Ο Βέγκχορστ μετά την ενέργεια στο Άνφιλντ ανέβασε στόρι "απάντηση" στους οπαδούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK