Η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι για το αστέρι της LaLiga που έδιωξε "τσάμπα", οι άλλοι δύο μνηστήρες για την απόκτησή του

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ συνεχίζει ο Τακεφούσα Κούμπο. Η Ρεάλ εξακολουθεί να παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι για το αστέρι της LaLiga που έδιωξε "τσάμπα", οι άλλοι δύο μνηστήρες για την απόκτησή του
Ο Τακεφούσα Κούμπο με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Εξαιρετική χρονιά πραγματοποιεί με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τακεφούσα Κούμπο έχοντας σε 11 αγωνιστικές σε όλες τις διοργανώσεις, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2019 από την Τόκιο αλλά δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ροτέισον της πρώτης ομάδας με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί αντί 6.5 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο 22χρονος Ιάπωνας πλέον απασχολεί όλη την Ευρώπη με την Ρεάλ να παρακολουθεί διαρκώς την περίπτωσή του και να μην αποκλείεται να ενεργοποιήσει την ειδική ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ και να τον κάνει και πάλι δικό της σύμφωνα με το CaughtOffside.

Θυμίζουμε πως οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην των Μαδριλένων ενδιαφερθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να καταβάλει περίπου 60.000.000 ευρώ, ενώ το 40% του ποσού θα καταλήξει στη Ρεάλ η οποία διατηρεί το εν λόγω ποσοστό μεταπώλησης του.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν ψηλά στη λίστα τους χωρίς ωστόσο να έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ιταλία: Έγινε γνωστή και η ποινή του Τονάλι, πότε επιστρέφει

Λυών: Παγκόσμιος Πρωταθλήτης με την Αργεντινή έμεινε εκτός αποστολής επειδή πήγε για ράγκμπι

Νεϊμάρ: Λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό το γύρισε στο πόκερ και έβγαλε το... μεροκάματό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK