Ο Πόγκμπα δέχθηκε πρόταση από ομάδα νέας λίγκας, το απίστευτο ποσό που του δίνουν

Από τα 10 εκατομμύρια τον χρόνο ο Πόγκμπα έχει στα χέρια του μία πρόταση με χρήματα που ξαφνιάζουν.

Manchester United's Cristiano Ronaldo, left, talks to teammate Paul Pogba during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Manchester United and Atletico Madrid at Old Trafford, Manchester, England, Tuesday, March 15, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Μετά τον επίσημο αποκλεισμό του Πογκμπά για τα επόμενα 4 έτη, ο ίδιος πρακτικά δεν μπορεί να υπογράψει σε κάποια άλλη επαγγελματική ομάδα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμμετέχει σε ανεπίσημα πρωταθλήματα.

Ο Γάλλος δέχθηκε μία πρόταση που θα του έδινε την ευκαιρία να παραμείνει ενεργός, μόνο που αυτή η πρόταση αυτή δεν ήταν από ότι φαίνεται ιδιαίτερα κολακευτική για τον ίδιο. Η πρόταση έγινε από την ομάδα των Broke Boys η οποία συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα που δημιουργήθηκε το 2022 και που απαρτίζεται από "ποδοσφαιριστές"- celebrity στην Ρωσία.

Από το Ζενίθ στο Ναδίρ

Αν αυτή η προοπτική φαντάζει υποτιμητική για τον πρώην σταρ των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη δεν έχει αναφερθεί και μία ακόμη παράμετρος της εν λόγω προσφοράς. Τα χρήματα που προσφέρονται για τον Γάλλο αγγίζουν τις 1,2 χιλιάδες Στερλίνες.

Μάλιστα την προσφορά επιβεβαίωσε και ο τεχνικό διευθυντής των Broke Boys.

"Μπορεί να φαίνεται σαν αστείο, αλλά του τηλεφωνήσαμε. Μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί ευγενικά. Βρίσκεται σε απελπιστική στιγμή και χρειάζεται χρόνο για να το αποδεχτεί, ο Πόγκμπα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και δεν θα μπορέσει να παίξει για πολύ καιρό".

Διαβάστε περισσότερα

Παρί, η επόμενη μέρα: Ο Αλ-Κελαϊφί έδωσε το στίγμα για το πώς θα πορευτεί η ομάδα

Το Μαρόκο έκανε μεταγραφή από την Ρεάλ Μαδρίτης αφήνοντας την Ισπανία στην άκρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK