Ο Κλοπ παραδέχθηκε πως για πρώτη φορά μία ομάδα του δεν τα έδωσε όλα, αυτό λέει πολλά για το νέο στραβοπάτημα

Η ήττα των "Κόκκινων" από την Έβερτον δεν ήταν συνηθισμένη και τα "μαύρα σύννεφα" αυτής ακολούθησαν την ομάδα και στον επόμενο αγώνα.

Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures to fans at the end of the English Premier League soccer match between West Ham United and Liverpool at London stadium in London, Saturday, April 27, 2024. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Kin Cheung)
(AP Photo/Kin Cheung) AP

Η ομάδα του Κλοπ δεν ήταν καθόλου σε θέση να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα απέναντι στη Γουέστ Χαμ και το πλήρωσε με ένα τεράστιο πλήγμα στις ελπίδες για τον τίτλο της Premier League. Δυστυχώς για τους "Κόκκινους" τα μαύρα σύννεφα έχουν σκεπάσει το Άνφιλντ εδώ και καιρό...


Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη με τα "Σφυριά" (2-2) και οι φίλαθλοί της αναρωτιούνται πως επήλθε αυτή η απόλυτη αγωνιστική καθίζηση. Ενδεχομένως μπορούμε να εξάγουμε μερικά συμπεράσματα από την πρόσφατη ήττα από την Έβερτον.

Ο Κλοπ πολύ σπάνια ασκεί κριτική στην ομάδα του, αλλά μετά την ήττα από τα "Ζαχαρωτά" η ένταση ήταν πολύ υψηλή. Ο Γερμανός τεχνικός αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά σχεδόν «τραγούδησε» ένα τραγούδι στα γερμανικά στους παίκτες του αναφερόμενος στην έλλειψη κινήτρου για μάχη.

«...Το παιχνίδι ήταν απλά φρικτό για να το δεις. Στη Γερμανία, όταν το κοινό δεν είναι ευχαριστημένο με την ομάδα και πιστεύει ότι δεν αγωνίζεται αρκετά, τραγουδούν ένα τραγούδι «Wir wollen euch kampfen sehen» - που μεταφράζεται σε «θέλουμε να σας δούμε να αγωνίζεστε».

«Ήμουν κοντά στο να το τραγουδήσω κι εγώ. Ποτέ δεν το έχει ακούσει αυτό καμία από τις ομάδες μου. Ποτέ. Ποτέ δεν άκουσα να λένε ότι η ομάδα μου δεν αγωνίστηκε, επειδή η ομάδα μου ΠΑΝΤΑ το κυνηγούσε. Και τώρα... ουάου, πώς μπορεί να συμβεί αυτό;»

Φυσικά, ο αγώνας απέναντι στην Γουέστ Χαχ δεν άλλαξε την εικόνα. Δεν υπήρχε δίψα για το αποτέλεσμα και το μυαλό ήταν θολό. Μάλιστα δεν έλλειψαν οι εντάσεις με παίκτες και τον Κλοπ. Ο Σαλάχ είχε για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους μία λεκτική αψιμαχία με το Γερμανό λίγο προτού ο Αιγύπτιος εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε να επέμβουν δύο συμπαίκτες του για να τον συγκρατήσουν.

Φυσικά και οι λόγοι της αγωνιστικής καθίζησης τον τελευταίο μήνα είναι συγκεκριμένοι, όμως το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Όλα τα δεδομένα συνηγορούν πως το κλίμα έχει χαλάσει και πως δεν υπάρχει πλέον πίστη σε κάτι. Ο Κλοπ αναμένεται να αποχωρήσει και η αλλαγή τεχνικού ήδη έχει κλείσει. Διακύβευμα αγωνιστικό δεν υπάρχει επί της ουσίας και για αυτό τον λόγο τα αρνητικά συναισθήματα δεν έχουν ένα δυνατό αντίβαρο, την ώρα που ο Κλοπ ακόμη δεν έχει συνέλθει από την απρόσμενη κατηφόρα...

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπάγερν δεν πήρε τον Αλόνσο, αλλά θέλει το πουλέν του που αξίζει 100.000.000 ευρώ

Ο άλλοτε ανερχόμενος "Special One" έγινε πρόεδρος και καλείται να πάρει την σημαντική απόφαση

News 24/7

24MEDIA NETWORK