Ο Κλοπ θέλησε να ξυπνήσει μνήμες από την επική ανατροπή με Μπαρτσελόνα, "αν είναι να πέσουμε, θα το κάνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο"

Η Λίβερπουλ δεν τα έχει παρατήσει και θα προσπαθήσει να αποδείξει πως έχει το θάρρος να παλέψει με το μαχαίρι στα δόντια γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της.

Ο Κλοπ θέλησε να ξυπνήσει μνήμες από την επική ανατροπή με Μπαρτσελόνα, "αν είναι να πέσουμε, θα το κάνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο"
(Peter Byrne/PA via AP), (AP Photo/Manu Fernandez) (AP)

Ο Κλοπ και η ομάδα του δέχθηκαν ένα τεράστιο πλήγμα, ένα τεράστιο σοκ. Όχι μόνο στο Europa League, αλλά και στο πρωτάθλημα και καλούνται να αντιδράσουν άμεσα. Όσον αφορά την Premier League, ο στόχος δεν είναι πλέον απόλυτα στα χέρια τους, όμως η μοίρα του αγώνα με την Αταλάντα δεν έχει γραφτεί ακόμη.

Πριν από πέντε χρόνια, οι "Κόκκινοι" επέδειξαν απίστευτη ψυχή στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα, καθώς ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ τριών τερμάτων και προκρίθηκαν στον τελικό. Το 2024, Η Λίβερπουλ βρίσκεται και πάλι σε παρόμοιες συνθήκες, καθώς η Αταλάντα με το 3-0 μέσα στο Άνφιλντ διατηρεί ένα τεράστιο προβάδισμα για την επικράτηση της επί μέρους σειράς

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ενόψει της αναμέτρησης, ο Γερμανός προπονητής είπε: "Θυμάμαι ότι είπα (το 2019): "Αν αποτύχουμε, τότε ας αποτύχουμε με τον πιο όμορφο τρόπο" και έτσι το βλέπω και πάλι".

Αν η ομάδα είναι καλά ψυχολογικά, είναι βέβαιο πως πρόκειται να είναι ένας απολαυστικός αγώνας. Η Λίβερπουλ θα κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να διαμορφώσει το άνοιγμα προς την πρόκριση, όμως δεν αγωνίζεται μόνη. Ο αντίπαλος πάντα θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν. Αν η Αταλάντα παρουσιαστεί σοβαρή και σφικτή αμυντικά, τότε η δυσκολία θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα είναι πιθανά και αυτή η γνώση-βίωμα είναι το τελευταίο χαρτί του Γερμανού.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος η σεζόν για την Άρσεναλ; Η ατυχία με την Ρεάλ και ο δικός της αποκλεισμός την οδηγούν νομοτελειακά εκτός στόχων

Η Ρεάλ έκανε το καθήκον της και πλέον ο δρόμος για την Χρυσή Μπάλα είναι ανοικτός, Μπέλινγχαμ και Εμπαπέ οι επιζήσαντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK