Ο Κλοπ ξεκαθάρισε την "παρεξήγηση" με τον Σαλάχ

Το λάθος του διαιτητή που οδήγησε σε παρεξήγηση ανάμεσα στον Γιούργκεν Κλοπ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σχολίασε ο πρώτος στις δηλώσεις του μετά από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Σαλάχ στο ίδιο καρέ AP PHOTO/JON SUPE

Την αντίδραση του Σαλάχ, όταν ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε τον αριθμό του στον πίνακα την ώρα των αλλαγών, κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιούργκεν Κλοπ μετά από την νικηφόρα αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γερμανός τεχνικός επεσήμανε πως ο διαιτητής έδειξε κατά λάθος τον αριθμό του Σαλάχ αφού δεν δόθηκε ποτέ τέτοια εντολή από εκείνον ή από τους βοηθούς του.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ευρώπης με τους κόκκινους τόνισε "...ήθελα να μιλήσω στον Μο γιατί με την είσοδο του Ντάρβιν (Νούνιες) θα άλλαζε ο ρόλος του στο γήπεδο και θα έπαιζε περισσότερο ως δεκάρι, γι αυτό ήρθε προς τον πάγκο. Προφανώς και ήταν απογοητευμένος μόλις είδε το νούμερο του αλλά ευτυχώς μπορούσαμε να το αλλάξουμε και το αλλάξαμε..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ο σοκαρισμένος Εμπαπέ δήλωσε ευτυχισμένος στο Παρίσι

Η Ρεάλ νίκησε την Μπάρτσα, ο Κρόος το γιόρτασε βάζοντας συμπαίκτη του στην 3αδα με τους καλύτερους του κόσμου

Η φανέλα του Αραούχο έγινε μια "συμφωνία" μεταξύ αρχηγών

News 24/7

24MEDIA NETWORK