Ο Λαπόρτα δεν ζηλεύει την Ρεάλ για Εμπαπέ, θεωρεί πως οι Μαδριλένοι θα αναγκαστούν να δώσουν παίκτες για να μην υπάρχει ζημιά

Δήλωση που πηγάζει από φθόνο και προέρχεται από ομάδα που βουλιάζει οικονομικά , ή αντικειμενική εκτίμηση μιας δυσμενούς πραγματικότητας;

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Spanish state prosecutors have formally accused Barcelona soccer club of corruption because of its payments of large sums of money for several years to the vice president of the refereeing committee. The decision has been made official on Friday, March 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort, File)
(AP Photo/Joan Monfort, File) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να αποκτήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως μία τέτοια εκπληκτική εξέλιξη για πολλούς μεταφράζεται διαφορετικά από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα.

Ο Λαπόρτα θεωρεί πως δεν είναι όλα ρόδινα για το αντίπαλο δέος της καταλανικής ομάδας, καθώς, πέρα από την αναμφισβήτητη ποιοτική ένεση επιθετικά, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής πρόκειται να φέρει μεγάλες σκοτούρες στην Μαδρίτη.

Ο πρόεδρος απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν γνωρίζει κάτι παραπάνω για την επικείμενη μεταγραφή.

"Όχι, έχω διαίσθηση. Έχουν πρόβλημα εκεί. Πρέπει να πουλήσεις έναν παίκτη (αν έρθει ο Εμπαπέ), σωστά; Επειδή δεν πρόκειται να παίξουν και οι δύο (Βινίσιους) στην ίδια θέση και είναι επίσης πολύ μεγάλοι παίκτες. Και μιλώντας για τα νούμερα που θα υπάρχουν (στον μισθό του), αυτό σίγουρα επηρεάζει τα αποδυτήρια. Αυτό δεν είναι δώρο".

Ο χρόνος θα δείξει αν εκ των πραγμάτων έχουν βάση οι ισχυρισμοί του προέδρου της Μπαρτσελόνα ή αν εν τέλει πρόκειται για μία αδυναμία αποτίναξης του φθόνου από έναν σύλλογο που δεν έχει καταφέρει ακόμα να αναπνεύσει οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αρνητικός ο Λουίς Ενρίκε στο να επιστρέψει άμεσα Βαρκελώνη, σέβεται την Παρί

O νέος Μπέλιγχαμ της Γιουνάιτεντ είναι εδώ, η αύρα του Ράσφορντ από το Euro του 2016 και η πρόκληση της Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK