Ο Λεάο είπε τη μαγική ατάκα για να εκτοξεύσει την πρόκριση της Μίλαν

Μεθυσμένη πολιτεία το Μιλάνο μετά από την πρόκριση των Ροσονέρι στους "4" του Champions League, αλλά το θέμα Λεάο συνεχίζει να καίει.

AC Milan's Rafael Leao controls the ball during a Champions League, Group E soccer match between AC Milan and FC Salzburg, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Nov.2, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λεάο με τη φανέλα της Μίλαν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μίλαν πέτυχε μετά από πολλά χρόνια να φτάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο Champions League. Ωστόσο, η κούρσα του Ράφα Λεάο πριν από το γκολ του Ζιρού έφερε άγχος στους Ροσονέρι αναφορικά με το μέλλον του πορτογαλικού θωρηκτού στο κλαμπ.

Ο Λεάο που έχει έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του και δεν τα βρίσκει μέχρι στιγμής με το κλαμπ, πολιορκείται από τους μεγάλους της Γηραιάς Ηπείρου. Βέβαια μετά από το τέλος του προημιτελικού ο Ράφα μίλησε στο Sky σχετικά με το μέλλον του και ήταν καθησυχαστικός.

"Θέλω να μείνω, ναι. Αλλά υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και μιλάμε. Νιώθω σαν το σπίτι μου στην Μίλαν. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ".

Στην προκειμένη περίπτωση ο Λεάο φάνηκε ξεκάθαρος και το μόνο που απομένει τώρα είναι όλα να γραφοτούν στο χαρτί και να πέσουν οι υπογραφές...

Διαβάστε περισσότερα

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή Μέσι

Τσέλσι: Έχει το ασυμάζευτο, μυθικά κακό ρεκόρ ο Λάμπαρντ

Νεϊμάρ: Έγκυος η καλλονή σύντροφος του Βραζιλιάνου, ανέβασαν κοινή φωτογραφία

News 24/7

24MEDIA NETWORK