Ο Μέσι ίσως γίνει μέτοχος στην Ίντερ Μαϊάμι και αυτό επηρεάζει τον μισθό του

Αποκαλύφθηκε ο ετήσιος μισθός τους Αργεντινού στο MLS, το πλεονέκτημά του συγκριτικά με τον μισθό του Ρονάλντο.

El astro argentino Lionel Messi del Inter Miami previo al partido contra Nashville SC en los octavos de final de la Copa de Campeones de la CONCACAF, el miércoles 13 de marzo de 2024, en Fort Lauderdale, Florida. (AP Foto/Michael Laughlin)
(AP Foto/Michael Laughlin) AP

Ο Λιονέλ Μέσι είχε επιλέξει να απορρίψει την προοπτικής της Σαουδικής Αραβίας και αντ' αυτού προτίμησε να μετακομίσει την Αμερική έπειτα από την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ήταν γνωστό πως αυτή η επιλογή δεν θα του επέφερε τα ίδια χρήματα, όμως όπως έγινε γνωστό είναι πολύ λιγότερα συγκριτικά με τον μισθό του Κριστιάνο Ρονάλντο για παράδειγμα. Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να αμείβεται ετησίως με 50-60 εκατομμύρια και υπάρχει λόγος.

Ο Μέσι έχει την δυνατότητα να γίνει μέτοχος την Ίντερ Μαϊάμι μαζί με τον Μπέκαμ και μάλιστα δεν προβλέπεται πληρωμή για να έχει θέση στο "τραπέζι". Ένας από τους λόγους που ο μισθός του είναι μικρότερος συγκριτικά με τους αντίστοιχους των μεγάλων αστέρων στην Saudi Pro League έγκειται στο γεγονός πως θα έχει την ευκαιρία αυτή να δραστηριοποιηθεί εντός του συλλόγου δίχως ανταλλάγματα εφόσον το επιθυμήσει.

Η ομάδα του Μαϊάμι έχει έχει επωφεληθεί από τον ερχομό του πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα αγωνιστικά και εμπορικά και επομένως αν όντως ο Αργεντινός ασχοληθεί ενεργά στο μέλλον με τα τεκταινόμενα του συλλόγου, τότε διασφαλίζεται παράλληλα ένα μέρος της προσοχής του κόσμου για την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Τρομερό: Μπορούσε την μεταγραφή Εμπαπέ η Μπαρτσελόνα αλλά επέλεξε Ντεμπελέ

Εμπαπέ εσείς; Βινίσιους εμείς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK