Τρομερό: Μπορούσε την μεταγραφή Εμπαπέ η Μπαρτσελόνα αλλά επέλεξε Ντεμπελέ

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, το 2017 θα γινόταν το απόλυτο μεταγραφικό μπαμ και ένα εναλλακτικό μονοπάτι θα ξεκλειδωνόταν.

Barcelona's new signing player Ousmane Dembele, right, and FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu pose for the media during official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 28, 2017.  Barcelona is shoring up its attack following Neymar's departure by buying Ousmane Dembele from Borussia Dortmund in a deal that could reach 147 million euros (about $173 million). (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν την Μπαρτσελόνα στο οικονομικό αδιέξοδο του σήμερα ήταν οι κακές αποφάσεις μεταγραφικά. Αλάτι στην πληγή επέλεξε λοιπόν να ρίξει ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος έκανε μία αποκάλυψη που περισσότερο προκαλεί θλίψη παρά ενθουσιασμό.

Ο Χαβιέρ Μπόρντας γνωστοποίησε πως η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ το 2017 αλλά απορρίφθηκε για χάρη του Ουσμάν Ντεμπελέ που τότε αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ. Παρόλο που είχε προτιμηθεί ο Γάλλος της Γερμανικής ομάδας, υπήρχε επίσης η επιλογή να αποκτηθούν και οι δύο, ωστόσο απορρίφθηκε και αυτή.

Να σημειωθεί πως εκείνη την εποχή είχε προηγηθεί η παραχώρηση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν για 220 εκατομμύρια και επομένως τα χρήματα έφθαναν και περίσσευαν για την απόκτηση του μελλοντικού παγκόσμιου πρωταθλητή. Εν τέλει αποκτήθηκε ο Ντεμπελέ και κόστισε 150 εκατομμύρια στον σύλλογο, αλλά τα οφέλη ήταν ελάχιστα συγκριτικά με τις προσδοκίες.

Ο Χαβιέρ Μπόρντας εξήγησε πως αν ήταν εκείνος στην θέση να πάρει την απόφαση τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

"Αν ήμουν εγώ επικεφαλής, ο Εμπαπέ θα έπαιζε στην Μπάρτσα. Κινήθηκα για τον Εμπαπέ. Θα μπορούσε να είχε έρθει στην Μπάρτσα. Δεν προσδιορίσαμε τιμή, αλλά θα είχε πάει για 100 εκατομμύρια ευρώ. Οι προπονητές μας είπαν ότι ήθελαν τον Ντεμπελέ λόγω των άλλων παικτών που είχαμε. Υπήρχε η επιλογή να φέρουμε και τους δύο".

Τα έφερε λοιπόν έτσι η μοίρα που αντί να καταλήξει στην καταλανική ομάδα, προσφέροντας μία διαφορετική προοπτική στον σύλλογο, τελικά θα μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης όντας ο απόλυτος σταρ...

Διαβάστε περισσότερα

Το αθόρυβο ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης κοστίζει πάνω από 60 εκατομμύρια και όμως ο Πέρεθ τον κρατά εγωιστικά (;) στο ρόστερ

O Φέλιξ θέλει Μπαρτσελόνα, είναι αμοιβαία τα αισθήματα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK