Ο "Μεσίνιο" συμφώνησε με ομάδα της Premier League και ετοιμάζεται να μαγέψει την Ευρώπη

Το wonderkid από την Βραζιλία θεωρείται ένα ταλέντο που θα αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Estevao Willian, left, of Brazil's Palmeiras and Agustin Arbelo of Uruguay's Liverpool vie for the ball during a Copa Libertadores Group F soccer match at Centenario Stadium in Montevideo, Uruguay, Thursday, May 9, 2024. (AP Photo/Matilde Campodonico)
(AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Η Τσέλσι φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ένα ταλέντο από την Βραζιλία, το οποίο αρκετοί εκτιμούν πως θα εξελιχθεί σε σούπερ σταρ.

Έχοντας το γνωστό παρατσούκλι "Μεσίνιο" να το συνοδεύει στην πατρίδα του λόγω πολλών συγκρίσεων με τον Λιονέλ Μέσι, ο Γουίλιαν Εστεβάο με τις επιδόσεις του προσέλκυσε το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Άρσεναλ. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι "Μπλε" θα είναι εκείνοι που θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 17χρονος εξτρέμ θα μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ το καλοκαίρι του 2025, αφού κλείσει τα 18 του χρόνια. Η ομάδα του Λονδίνου θα χρειαστεί να καταβάλλει 30 εκατομμύρια ευρώ στην Παλμέιρας για να αποκτήσει τα δικαιώματά του παίκτη. Οι Λονδρέζοι όμως επιθυμούν να κλείσει επισήμως το συντομότερο δυνατό η συμφωνία με την βραζιλιάνικη ομάδα, αφού έχουν ήδη συμφωνηθεί οι προσωπικοί όροι με τον Γουίλιαν.

Αυτή η βιασύνη της Τσέλσι εξηγείται από το γεγονός πως αρκετά δημοσιεύματα θέλουν την Μπάγερν Μονάχου να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επέμβει προκειμένου να αρπάξει τον Βραζιλιάνο μέσα από τα χέρια της αγγλικής ομάδας. Βέβαια, δίχως ακόμη να έχει επιλεχθεί ο επόμενος προπονητής των Γερμανών θα είναι δύσκολο να γίνει μία τέτοια επένδυση, εκτός αν η διοίκηση του συλλόγου θεωρήσει πως μία τέτοια κίνηση είναι πραγματικά μεγάλη ευκαιρία.

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο Σαουδική Αραβία και MLS για τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, αποχωρεί στο τέλος της σεζόν

Πέρυσι απολύθηκε από ομάδα Β' κατηγορίας και φέτος απέκτησε μαγικό ραβδί, δέχθηκε "μπλοκ" μόνο από τους νέους "Invincibles"

News 24/7

24MEDIA NETWORK