Ο μεταγραφικός top target της Τσέλσι κλείδωσε και οι Λονδρέζοι δεν θα λυπηθούν τα χρήματα, ξανά...

Η Τσέλσι θα συνεχίσει να ενισχύει το ρόστερ της και το καλοκαίρι έχει καταλήξει με ποιον παίκτη θα κάνει το "μπαμ".

Chelsea's Moises Caicedo is embraced by head coach Mauricio Pochettino after their win in the English Premier League soccer match between Chelsea and Luton Town at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, Aug. 26, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Καϊσέδο με τον Ποτσετίνο AP PHOTO/IAN WALTON

Ποιος είπε πως η Τσέλσι θα φρενάρει τις μεταγραφές; Η διοίκηση των Αμερικάνων στους Μπλε είναι η αποφασισμένη να προχωρήσει δυναμικά στην ενίσχυση του ρόστερ το καλοκαίρι κλειδώνοντας μάλιστα τον παίκτη top target της σχετικής λίστας.

Οι Λονδρέζοι θέλουν τον Βίκτορ Όσιμεν και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ρούντι Γκαλέτι εντός των επόμενων εβδομάδων θα κάνει κίνηση. Ο Νιγηριανός με την υπογραφή νέο συμβολαίου με την Νάπολι φρόντισε να έχει ρήτρα αποδέσμευσης οπότε η Τσέλσι ή κάποια άλλη ομάδα καταβάλει 130.000.000 ευρώ στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και παίρνει τον παίκτη.

Για τον Όσιμεν, βέβαια, ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Τσέλσι έχει το προβάδισμα μόνο και μόνο επειδή ο Νιγηριανός φορ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αγγλία μετά από την Νάπολι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι δεν είναι καν στο top 3 του Ροναλντίνιο

Ο Σαλάχ αποχωρεί, deal μεγατόνων σύμφωνα με θρύλο της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK