Ο μικρός γιος του Ζιζού αφήνει τη Ρεάλ για άλλη ισπανική ομάδα

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ελιάζ Ζιντάν στη Μπέτις, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Relevo.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on before the Spanish La Liga soccer match between Levante and Real Madrid at the Ciutat de Valencia stadium in Valencia, Spain, Saturday, Feb. 22, 2020. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Από την ομάδα u19 της Ρεάλ Μαδρίτης θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν ο Ελιάζ Ζιντάν και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Relevo έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος για την Μπέτις, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και αναμένεται να μεταβεί άμεσα στα γραφεία της ομάδας προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά το deal.

Ο νεαρός άσος δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε με τον Αρμπελόα στον πάγκο γι αυτό και αναζήτησε άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Μπέτις να εκδηλώνει άμεσα ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Ελίαζ Ζιντάν γεννήθηκε το '05 και ενηλικιώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου. Το παράστημά του εντυπωσιακό καθώς βλέπει τον κόσμο από τα 194 εκατοστά. Κατά κύριο λόγο ο διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως πλάγιος μπακ, αριστερά, και στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κελαϊφί αναφέρθηκε σε μυστική συμφωνία με τον Εμπαπέ και πάγωσε τους πάντες

Τι κάνουν οι Σαουδάραβες; Τα ποσά που προσφέρουν σε παίκτες μέσω ιστοσελίδας για να τους φέρουν στην γ' κατηγορία

Χαμός για μια υπογραφή! Μπάγερν και Τότεναμ μάχονται για τον στόπερ αποκάλυψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK