Ο Μίνο Ράιολα χάλασε τη μεταγραφή του Χάλαντ στην Νάπολι με δυο κουβέντες

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά στην απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε εξαιτίας του Μίνο Ράιολα.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's third goal during the FA Cup 5th round soccer match between Luton Town and Manchester City at the Kenilworth Road Stadium in Luton, England, Tuesday, Feb. 27, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring his side's third goal during the FA Cup 5th round soccer match between Luton Town and Manchester City at the Kenilworth Road Stadium in Luton, England, Tuesday, Feb. 27, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Φαντάζεστε τον Έρλινγκ Χάλαντ να παίζει με τη φανέλα της Νάπολι; Κι όμως παραλίγο να τον δούμε την εποχή που ο Νορβηγός μπόμπερ αγωνιζόταν στην Σάλτσμπουργκ και ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ήταν έτοιμος να πατήσει το κουμπί της μεταγραφής.

Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου όλα ήταν σχεδόν έτοιμα. Η Νάπολι είχε πακετάρει τα 50.000.000 ευρώ, αλλά στο παρά πέντε έκανε την κίνησή του ο Μίνο Ράιολα ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Ντε Λαουρέντις είπε για το θέμα:

"Ημουν κοντά στο να πάρω τον Έρλινγκ Χάλαντ από την Σάλτσμπουργκ με 50.000.000 ευρώ. Η επίσημη πρόταση ήταν έτοιμη, αλλά ο Μίνο Ράιολα μου είπε: 'Σε παρακαλώ μην προσπαθήσεις να πάρεις τον Έρλινγκ γιατί έχω ήδη σχεδιάσει την επόμενη κίνησή του".

Θυμίζουμε πως ο Χάλαντ μετά από την Σάλτσμπουργκ δεν πήγε απευθείας στην Σίτι. Πρώτα φόρεσε τη φανέλα της Ντόρτμουντ αντί 20.000.000 ευρώ και έπειτα τον αγόρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τους Γερμανούς με 60.000.000 ευρώ. Η ιστορία, πάντως, θα είχε γραφτεί διαφορετικά εάν καθόταν η υπόθεση της Νάπολι.

Φαίνεται βέβαια πως ο Ράιολα τα είχε σχεδιάσει όλα ρολόι αφού καριέρα του Χάλαντ με το μονοπάτι που χάραξε ο Ιταλός πάει από το καλό στο καλύτερο...

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ δουλεύει για την επόμενη σεζόν χωρίς τον Κλοπ: Βρήκε τον "νέο Μασεράνο" και πληρώνει...

Παλιά δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τώρα απολύει προπονητή επειδή κοιτά μόνο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK