Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου μετά τον στόπερ πάει και για εξτρέμ, ποιος ο νο1 στόχος

Το πράσινο φως για την απόκτηση του Αντόνιο Νούσα από την Κλαμπ Μπριζ έχει δώσει ο Άγγελος Ποστέκογλου . Ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από την ομάδα πριν από το καλοκαίρι.

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου μετά τον στόπερ πάει και για εξτρέμ, ποιος ο νο1 στόχος
Ο Άγγελος Ποστέκογλου χειροκροτά το κοινό της Τότεναμ AP

Ιδιαίτερα ενεργή παρουσιάζεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Τότεναμ καθώς μετά από την απόκτηση του Ράντου Ντραγκούσιν από την Τζένοα κινείται και για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Έτσι, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του νεαρού Νορβηγού της Κλαμπ Μπριζ, Αντόνιο Νούσα, ο οποίος κυρίως αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ αλλα έχει αρκετές συμμετοχές και ως σέντερ φορ αλλά και ως δεξί εξτρέμ.

Ο Νούσα στα 18 του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ομάδας από το Βέλγιο με 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τον περασμένο Απρίλιο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μέχρι το 2027.

Πάντως, σύμφωνα με τον Ρομάνο, παρά το γεγονός πως η Τότεναμ πιέζει για την πρόωρη απόκτησή του, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να ολοκληρώσει τη χρονια στο Βέλγιο και έπειτα να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στα "σπιρούνια".

Μάλιστα, παρά τα 18 του χρόνια, ο Νούσα έχει στο ενεργητικό του και 4 συμμετοχές με την εθνική Νορβηγίας έχοντας μάλιστα σημειώσει και 1 γκολ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές αυτοκίνητο του CR7 αξίας σχεδόν 500k

Ο Μπενζεμά λύγισε μπροστά στα εκατομμύρια και ανέβαλε το comeback

Λίβερπουλ: Το "10" του Κλοπ θέλει να μείνει για χρόνια στο Άνφιλντ και σχεδιάζει το πρώτο του τατού

News 24/7

24MEDIA NETWORK