Ο Μουρίνιο θέλει να "σπάσει" το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στο ποδόσφαιρο!

Μέχρι στιγμής η αγορά του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάτι παραπάνω από 100.000.000 ευρώ είναι η ακριβότερη που έχει γίνει. Κι όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να "σπάσει" το ρεκόρ φέρνοντας ένα σπουδαίο όνομα στο "Όλντ Τράφορντ".

United manager Jose Mourinho gestures at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. United won 1-0. (AP Photo/Dave Thompson)
United manager Jose Mourinho gestures at the end of the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and FC Rostov at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 16, 2017. United won 1-0. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Νεϊμάρ αποτελεί πλέον ένα από τα απαραίτητα γρανάζια της νέας εποχής της Μπαρτσελόνα. Από το 2013 που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο διεθνής Βραζιλιάνος έχει μετατραπεί σε... κίνδυνο θάνατο για τις αντίπαλες άμυνες συνθέτοντας ένα άπιαστο δίδυμο με τον Λιονέλ Μέσι. Τον οποίο όπως φαίνεται θα τον αποχωριστεί;

Η ισπανική εφημερίδα "Sport" σε σημερινό της πρωτοσέλιδο (27/3), αναφέρεται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποσπάσει την υπογραφή του Νεϊμάρ, με τους Άγγλους να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τα 200.000.000 ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσής του!

Ο Μουρίνιο θέλει να "σπάσει" το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στο ποδόσφαιρο!

Το εξωφρενικό ποσό της μεταγραφής δεν σταματάει εδώ, αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ομάδα του Special One θα του προσφέρει και ένα συμβόλαιο της τάξης των 25.000.000 ευρώ για να τον πείσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Το ισπανικό ρεπορτάζ έρχεται λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του "μπαρουτοκαπνισμένου" άσου (έχει 14 γκολ σε 35 εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα) πως "η Premier League είναι ένα πρωτάθλημα που τον συναρπάζει".

Ο Μουρίνιο όπως φαίνεται τον θέλει... απεγνωσμένα και είναι έτοιμος να "σπάσει" ακόμα και το ρεκόρ της ακριβότερης αγοράς του Πολ Πογκμπά. Μήπως ονειρεύεται δίδυμο με τον Ζλάταν;

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK