Ο Μουρίνιο ξαναχτυπά, τα ονόματα που ήθελε να απομακρύνει βρίσκονται ακόμη στην Γιουνάιτεντ και την σπρώχνουν σε γκρεμό

Ο "Special One" επιθυμούσε να προχωρήσει σε δυνατό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ που θα οδηγούσε στην έξοδο ορισμένους τωρινούς παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Manchester United manager Jose Mourinho talks to Manchester United's Marcus Rashford during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
(AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μία πολύ άσχημη και άρρωστη κατάσταση όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο. Η μία αποτυχία διαδέχεται την άλλη και όμως πλέον κανείς εντός και εκτός του συλλόγου δεν ξαφνιάζεται, ενώ συν τοις άλλοις ο Τεν Χαχ λειτουργεί περισσότερο σαν εκπρόσωπος τύπου κόμματος με τις όχι και λίγες ανεδαφικές δηλώσεις του μετά τα παιχνίδια.

Το αφήγημα όμως του Ολλανδού φαίνεται πως πλέον δεν λειτουργεί και διοίκηση και φίλαθλοι το καλοκαίρι θα "ψηφίσουν" ανάλογα...

Ο Μουρίνιο λοιπόν βλέποντας τα πολλά προβλήματα αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμη αποκάλυψη.

"Υπάρχουν ακόμα μερικοί παίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν ήθελα πριν από πέντε ή έξι χρόνια".

"Νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν λίγο αυτό που θεωρώ ότι δεν είναι το καλύτερο επαγγελματικό προφίλ σε σύλλογο συγκεκριμένων διαστάσεων", δήλωσε ο Μουρίνιο

Χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά τα ονόματα αυτά, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε.

Ο Μακ Τόμινεϊ εξαιρείται από την λίστα διότι ο ίδιος ο Ζοσέ είχε δημόσια επιδοκιμάσει τον Σκωτσέζο μέσο. Τα δύο ονόματα που θα ταίριαζαν περισσότερο στα λεγόμενα του Πορτογάλου τεχνικού είναι οι Ράσφορντ και οι Λουκ Σο. Αμφότεροι δεν ήταν τα αγαπημένα παιδιά του Μουρίνιο. Ο Άγγλος εξτρέμ έχει δείξει μερικά σημάδια αντιεπαγγελματισμού φέτος, ενώ ο μπακ της Γιουνάιτεντ έχει κατακριθεί δημόσια από τον πρώην coach του.

Διαβάστε περισσότερα

Η LaLiga έχει λειψό VAR και 3 εκατομμύρια στην τσέπη

"Εφιάλτες" έβλεπε ο Μπερνάρντο Σίλβα μετά το χαμένο πέναλτι, δικαιούται μία κακή μέρα παρά τον αποκλεισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK