Ο μπίζνεσμαν Ράμος πούλησε το περίφημο ράντσο του σε Κολομβιανή οικογένεια αντί εξαιρετικού ποσού

Ο Σέρχιο Ράμος που εκτός του ποδοσφαίρου δραστηριοποιείται και στα ακίνητα πούλησε σε εξαιρετική τιμή το ράντσο του El Rubio. Το ακίνητο το είχε αγοράσει σε χαμηλή τιμή από έναν ταυρομάχο και βγήκε κερδισμένος από την επένδυσή του.

PSG's Sergio Ramos celebrates his goal during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Το περίφημο ράντσο El Rubio δεν βρίσκεται πλέον υπό την ιδιοκτησία του Σέρχιο Ράμος. Στο συγκεκριμένο μέρος, λίγο έξω από την Σεβίλλη, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είχε τα άλογά του που μεταξύ αυτών υπήρχαν και πρωταθλητές όπως ο πασίγνωστος Γιουκατάν.

Όπως αναφέρει το ABC αρχικά το ράντσο ήταν να πουληθεί σ' έναν φίλο ταυρομάχο του Ράμος, αλλά μία βαθύπλουτη οικογένεια από την Κολομβία το "χτύπησε" και το απέκτησε αντί 5.000.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ακίνητο ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το είχε αγοράσει αρκετά φθηνότερα και βγήκε κερδισμένος.

Διαβάστε περισσότερα

Οι ψήφοι του Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη αποκαλύφθηκαν

Ο Χάλαντ απειλεί το ιστορικό ρεκόρ του Σαλάχ σε ασύλληπτο χρόνο

ΟΦΗ: Η αγκαλιά και τα δάκρυα του νέου προπονητή στην αγκαλιά του Μάρκο Λιβάγια

News 24/7

24MEDIA NETWORK