Οι ψήφοι του Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη αποκαλύφθηκαν

Αποκαλύφθηκε η τριάδα των ψήφων του Λιονέλ Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη της χρονιάς (KOPA Trophy). Στην κορυφή ο Αργεντινός ψήφισε... καταλανικά.

Argentina forward Lionel Messi sits before the team's international friendly soccer match against Jamaica on Tuesday, Sept. 27, 2022, in Harrison, N.J. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Ο Λιονέλ Μέσι σκεπτικός AP PHOTO/EDUARDO MUNOZ ALVAREZ

Το φως της δημοσιότητας (από την SPORT) είδαν οι ψήφοι του Λιονέλ Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη της περασμένης χρονιάς και οι επιλογές του, παρόλο που ήταν σχετικά αναμενόμενες, σχολιάστηκαν αρκετά (σ.σ. πρόκειται για την ψηφοφορία του KOPA Trophy).

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός "μάγος" επέλεξε στην τρίτη θέση τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ ο οποίος πέρσι είχε 14 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 44 αναμετρήσεις, ενώ στη δεύτερη θέση επέλεξε τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Νούνο Μέντες.

Στην κορυφή, πάντως, ο Μέσι ψήφισε... Μπάρτσα βάζοντας παίκτη της πρώην ομάδας του. Ο λόγος για τον νεαρό Ισπανό χαφ Γκάβι που εν τέλει ήταν και ο μεγάλος νικητής του συγκεκριμένου βραβείου.

Διαβάστε Περισσότερα

ΟΦΗ: Η αγκαλιά και τα δάκρυα του νέου προπονητή στην αγκαλιά του Μάρκο Λιβάγια

Ο Ρονάλντο στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι: Ή στον πάγκο ή ψάχνει ομάδα ελεύθερος

Αποβλήθηκε επειδή τίμησε τον εκλιπόντα αντιπρόεδρο της ομάδας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK