Ο Μπόατενγκ δεν έπεισε την Μπάγερν και καταλήγει στην ουραγό της Serie A

Σε διαπραγματεύσεις με την Σαλερνιτάνα βρίσκεται ο Ζερόμ Μπόατενγκ ο οποίος είναι ακόμα ελεύθερος μετά από την αποχώρησή του από την Λυών το περασμένο καλοκαίρι.

Bayern's Jerome Boateng controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SC Freiburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Ζερόμ Μπόατενγκ μετά από την αποχώρησή του από την Λυών το περασμένο καλοκαίρι.

Ο έμπειρος στόπερ προπονήθηκε για ένα χρονικό διάστημα με την πρώην ομάδα του, Μπάγερν Μονάχου, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τους ιθύνοντες της να πουν το "ναι" στην υπογραφή κάποιου συμβολαίου μαζί του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Μπόατενγκ πλέον βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σαλερνιτάνα η οποία αναζητά μία έμπειρη λύση για τη θέση του στόπερ στην προσπάθεια που κάνει για να ξεκολλήσει από τη τελευταία θέση της Serie A.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός στόπερ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί πλην της Μπάγερν και στις Μάντσεστερ Σίτι, Χέρτα αλλά και Λυών ενώ είναι και 76 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τσεκάρει και "παιδί" του Πεπ για αντι-Γκάβι

Η Σίτι τον έστειλε Bundesliga άρον άρον, αυτός κέρδισε τις εντυπώσεις και πλέον τον θέλει ο Ποστέκογλου

Ο Ρόις δεν ανανεώνει και οδεύει προς το reunion με την ομάδα που τον ανέδειξε

News 24/7

24MEDIA NETWORK