Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τσεκάρει και "παιδί" του Πεπ για αντι-Γκάβι

Το όνομα του Κάλβιν Φίλιπς προστέθηκε στη λίστα της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τσεκάρει και "παιδί" του Πεπ για αντι-Γκάβι
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα AP

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Κάλβιν Φίλιπς καθώς ο παίκτης δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα και έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Telegraph και αναπαράγει η καταλανική SPORT, ο Άγγλος μέσος φέρεται πως προτάθηκε και στη Μπαρτσελόνα, η οποία τσεκάρει διακριτικά την αγορά μετά και τον τραυματισμό του Γκάβι.

Οι μπλαουγκράνα δεν διαθέτουν τα χρήματα για να προχωρήσουν στην αγορά του παίκτη καθώς η Σίτι ζητά ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ ενώ προς το παρόν δεν έχει καταθέσει πρόταση ούτε για τον δανεισμό του.

Θυμίζουμε πως ο Φίλιπς βρίσκεται στα ραντάρ της μισής Premier League, ενώ στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου το όνομά του ακούστηκε έντονα και για τη Γιουβέντους, χωρίς τελικά το deal να προχωρά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χέντερσον: Η μεγάλη έκπληξη στο συμβόλαιό του με τον Άγιαξ

Η Σίτι τον έστειλε Bundesliga άρον άρον, αυτός κέρδισε τις εντυπώσεις και πλέον τον θέλει ο Ποστέκογλου

Μπενζεμά: Μετά την Τσέλσι, δέχθηκε κρούση και από διεκδικήτρια της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK