Η Σίτι τον έστειλε Bundesliga άρον άρον, αυτός κέρδισε τις εντυπώσεις και πλέον τον θέλει ο Ποστέκογλου

Το συμβόλαιο του Κο Ιτακούρα θέλει να ανανεώσει η Γκλάντμπαχ καθώς οι μνηστήρες για την περίπτωσή του είναι πολλοί και η ρήτρα του κυμαίνεται στα 15.000.000 ευρώ.

Η Σίτι τον έστειλε Bundesliga άρον άρον, αυτός κέρδισε τις εντυπώσεις και πλέον τον θέλει ο Ποστέκογλου
Ο Κο Ιτακούρα με τη φανέλα της εθνικής Ιαπωνίας AP

Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις με την Γκλάντμπαχ και την εθνική Ιαπωνίας, την περασμένη κιόλας σεζόν, ο Κο Ιτακούρα, με αποτέλεσμα να έχει μπει για τα καλά στα ραντάρ πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Συγκεκριμένα, η Τότεναμ είναι η ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ενώ παλαιότερο δημοσίευμα τον ήθελε να βρίσκεται στα ραντάρ και της Λίβερπουλ μετά από τον τραυματισμό του Τζόελ Μάτιπ.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Γκλάντμπαχ θέλει να προλάβει τους μνηστήρες γι αυτό και ετοιμάζεται να προσφέρει στον παίκτη νέο συμβόλαιο με συνεργασίας με βελτιωμένους όρους που θα ευνοούν και τις δύο πλευρές.

Ο λόγος είναι ότι η ρήτρα πώλησης του παίκτη για το ερχόμενο καλοκαίρι κυμαίνεται περίπου στα 15.000.000 ευρώ, με την γερμανική ομάδα να θεωρεί πως το ποσό αυτό είναι πολύ μικρό συγκριτικά με την αξία του.

Θυμίζουμε πως η Γκλάντμπαχ έκανε δικό της τον Ιτακούρα το καλοκαίρι του 2022 αντί ενός ποσού κοντά στα 5.000.000 ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι και η ομάδα που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2019 από την Ιαπωνία.

Ο 26χρονος στόπερ είναι και 23 φορές διεθνής με την εθνική Ιαπωνίας με την οποία και έχει 1 γκολ στο ενεργητικό του και αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Μετά την Τσέλσι, δέχθηκε κρούση και από διεκδικήτρια της Premier League

Η Μπάρτσα τον έδωσε δανεικό, αυτός εντυπωσιάζει αλλά δεν γυρνάει όσο είναι στην ομάδα ο Τσάβι

Χέντερσον: Η μεγάλη έκπληξη στο συμβόλαιό του με τον Άγιαξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK