Ο "νέος Πέδρι" που θέλει η Μπαρτσελόνα κόστισε την Φενέρμπαχτσε 7.000 ευρώ

Η Μπαρτσελόνα με ή χωρίς οικονομική άνεση φέρεται να ψάχνει τρόπο για να πάρει από την Φενέρ τον Αρντά Γκιουλέρ.

Fenerbahce's Arda Guler celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League group B soccer match between Dynamo Kyiv and Fenerbahce at the Marszaek Pisudski Stadium in Krakow, Poland, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Piotr Hawalej)
Ο Αρντά Γκιουλέρ είναι το next big thing της Τουρκίας AP PHOTO/PIOTR HAWALEJ

Εκστασιασμένοι παρουσιάζονται να είναι από τα ΜΜΕ της Ισπανίας οι σκάουτ της Μπαρτσελόνα για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από την τουρκική αγορά.

Ο λόγος φυσικά για τον 18χρονο, Αρντά Γκιουλέρ ο οποίος θεωρείται κορυφαίο ταλέντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τον ακολουθεί η φήμη πως τα επόμενα δέκα χρόνια θα είναι μέσα στους σούπερ πρωταγωνιστές της σκηνής.

Η Μπαρτσελόνα με ή χωρίς οικονομική άνεση φέρεται έτοιμη να κινηθεί το καλοκαίρι καθώς ο ανταγωνισμός μεγαλώνει για τον Τούρκο που χαρακτηρίζουν "νέο Πέδρι". Για το συγκεκριμένο παίκτη έχουν γραφτεί ήδη πολλά δημοσιεύματα κι αφορούν το μέλλον του και ενδιαφέρον από Αγγλία και Γερμανία.

Να σημειωθεί πως ο Αρντά έγινε παίκτης της Φενέρ με μεταγραφή από την Γκεντσερμπιλιγκί αντί 150.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή κάπου 7.000 ευρώ. Πλέον, βέβαια, οι Τούρκοι ζητούν πάνω από 20.000.000 ευρώ για να επιτραπεί στον διεθνή ποδοσφαιριστή να ψάξει σε άλλες πολιτείες την τύχη του.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει γίνει persona non grata στην Βαρκελώνη λόγω της δημόσιας αγάπης του για την Ρεάλ

Αυτή είναι η ομάδα που θέλει τον Ζλάταν κι έχει μεγάλες προσδοκίες

Αγγλία: Κορυφαία ομάδα της Premier League πλήρωσε άγνωστη γυναίκα για να μην αποκαλύψει τη σχέση της με παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK