Ο Ντάνι Άλβες θέλει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, στόχος να κατευνάσει τις φωνές εναντίον του

Ο Βραζιλιάνος δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει τον χώρο του ποδοσφαίρου, υπαρκτός ο κίνδυνος αύξησης της ποινής.

FILE - Brazil's Dani Alves kicks the ball during a men's soccer semifinal match at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, Aug. 3, 2021, in Kashima, Japan.  Brazilian soccer player Dani Alves has been arrested after being accused of sexually abusing a woman in Barcelona it was reported on Friday, Jan. 20, 2023. Police say the alleged act took place on Dec. 31 at a night club in Barcelona. (AP Photo/Andre Penner, File)
(AP Photo/Andre Penner, File) AP

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ντάνι Άλβες φέρεται να σχεδιάζει την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο παρά την καταδίκη του.

Ο 40χρονος Άλβες καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκισης τον Φεβρουάριο, αφού κρίθηκε ένοχος στην υπόθεση βιασμού. Ο Βραζιλιάνος όμως πέρασε μόλις τέσσερις εβδομάδες από την ποινή του πίσω από τα "κάγκελα", αφού πλήρωσε 1 εκατομμύριο για να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Παρόλα αυτά, ο Άλβες επιθυμεί να επιστρέψει στον χώρο του αθλήματος. Ο ίδιος ελπίζει να αθωωθεί μετά από έφεση και να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Βέβαια, δεν περιμένει να επιστρέψει ως παίκτης στον αγωνιστικό χώρο, αλλά θα μπορούσε να επιδιώξει έναν διαφορετικό ρόλο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί πως τόσο ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην παίκτη όσο και ο εισαγγελέας άσκησαν έφεση κατά της καταδίκης.

Η υπεράσπισή του ζητά την αθώωσή του, ενώ ο εισαγγελέας και η δικηγόρος του θύματος επιθυμούν την αύξηση της ποινής φυλάκισής του.

"Αυτό στέλνει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη για τους πλούσιους, και ακόμη και αν υπάρξει καταδίκη, αν πληρώσεις εγγύηση δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες", δήλωσε η δικηγόρος του θύματος τον περασμένο μήνα.

"Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο μήνυμα για την κοινωνία", πρόσθεσε, λέγοντας ότι η πελάτισσά της ήταν πολύ εξοργισμένη, απελπισμένη και απογοητευμένη.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε 3ο σερί πρωτάθλημα και σε αυτό βοήθησε το διαμάντι της Ρεάλ

"Μόνο ο Μέσι μπορούσε να κάνει ότι ήθελε σε ομάδα του Πεπ", τα προβλήματα του Γκρίλις και τα χρωστούμενα

News 24/7

24MEDIA NETWORK