Ο Ντε Ρόσι φέρνει ξανά την Ανναγένηση, έκανε "τάκλιν" στα όρια του αντιαθλητικού στον επόμενο Πεπ

Μαγικό ραβδί, αυθεντική ανιδιοτελής αγάπη ή απροσδόκητες προπονητικές ικανότητες;

Roma's head coach Daniele De Rossi, right, greets Brighton's head coach Roberto De Zerbi prior to the Europa League round of sixteen first leg soccer match between Roma and Brighton and Hove Albion, at Rome's Olympic Stadium, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
(AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Ίταλός Capitano της Ρόμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει πράγματα και θαύματα στην Ρόμα και ορισμένοι από τώρα θεωρούν πως θα καταφέρει ότι δεν μπόρεσε ο Μουρίνιο στον περσυνό τελικό.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι "έδεσε" χειροπόδαρα τον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι και συνεχίζει να ξεπερνά τον Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς η ομάδα του Ρόμα παραμέρισε την Μπράιτον και έκανε αναπόφευκτη την συνέχεια στο Europa League.

Πραγματικά, ο Ντε Ρόσι έχει καταφέρει κάτι που ελάχιστοι ή ίσως και κανείς δεν θεωρούσε πιθανό. Με το ρόστερ που ο Μουρίνιο θεωρούσε ότι είναι χαμηλών προσδοκιών λόγω του ανταγωνισμού στην Ιταλία, ο Ντε Ρόσι θέλει να αποδείξει το αντίθετο. Η ομάδα είναι πια μία ανάσα από την 4η θέση, ενώ επίσης το θέαμα έχει βελτιωθεί κατακόρυφα. Με τον Ιταλό στο πάγκο η Ρόμα σκοράρει κατά ριπάς, δίχως να υπάρχει κάποιος περιορισμός λόγω πλάνου, και αυτό φάνηκε στο αγώνα του Europa League με την Μπράιτον. Ο λόγος πίσω από αυτή την αγωνιστική "Ανναγένηση" θα χρειαστεί χρόνο για να εξηγηθεί, ωστόσο τα πρώτα δείγματα μας δίνουν μία εικόνα.

Οι "Ρωμαίοι" κατάφεραν να "δέσουν" την Μπράιτον και να της περιορίσουν την εκτελεστική και δημιουργική ικανότητα μέσω της σφικτής άμυνας, ενώ επιθετικά η Ιταλική ομάδα χτυπούσε στο "ψαχνό"...

Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι, μετά τον αγώνα δήλωσε ενθουσιασμένος με το 4-0 ωστόσο ήθελε να ρίξει τους τόνους.

"Δεν έκανα πολλά πράγματα στην πραγματικότητα, όλα μπήκαν στη θέση τους αμέσως και είμαι πολύ χαρούμενος".

"Οι παίκτες που βρήκα εδώ είναι πολύ ταλαντούχοι, το είπα από την πρώτη μέρα, κερδίζουμε τα παιχνίδια που θα έπρεπε να κερδίζει η Ρόμα. Είμαστε μια σπουδαία ομάδα και γι' αυτό κερδίζουμε, δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό".

"Το 2024 πρέπει να τρέχεις σκληρά και οι παίκτες μου δίνουν πάντα μια δυνατή απάντηση στο γήπεδο".

"Κοιτάξτε, δεν θέλω να μειώσω το πόσο χαρούμενος είμαι με την απόδοση και είδα πολλά πράγματα που μου άρεσαν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κρατήσουμε καλύτερα την μπάλα".

"Αγαπώ τον Ντε Ζέρμπι, οπότε για να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι εναντίον του πρέπει να δουλέψεις διπλά. Παραδέχομαι ότι πραγματικά τρέλανα λίγο τους παίκτες".

"Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλό σου σε αυτούς τους αγώνες και οι ομάδες του Ρομπέρτο ξέρουν πάντα τι να κάνουν. Ωστόσο, κάνετε σαν να ζωγράφισα κάποιο αριστούργημα, ίσως το αποτέλεσμα να είναι λίγο σκληρό και ο τερματοφύλακάς μας είχε και αυτός κάποιες αποκρούσεις να κάνει. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά τα παιδιά ήταν φανταστικά απόψε"...

Διαβάστε περισσότερα

Θεούλης ο Κλοπ: Τον ρώτησαν αν του άρεσε κάποιος παίκτης της Σπάρτα κι έδωσε μυθική απάντηση

Ο Μέσι ήθελε να πάει Σίτι αλλά ο Γκουαρντιόλα τον άφησε στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK