Ο Ντιέγκο Κόστα μένει ελεύθερος και τα περιθώρια στενεύουν

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ντιέγκο Κόστα καθώς παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό με την Μποταφόγκο λήγει άμεσα δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Ο Ντιέγκο Κόστα μένει ελεύθερος και τα περιθώρια στενεύουν
Ο Ντιέγκο Κόστα με τη φανέλα της Μποταφόγκο AP

Την Premier League και την Γουλβς αποφάσισε να αφήσει λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν ο Ντιέγκο Κόστα επιστρέφοντας μετά από 17 χρόνια στη Βραζιλία για λογαριασμό της Μποταφόγκο.

Ο 35χρονος φορ πρόλαβε να αγωνιστεί 15 φορές με τη φανέλα της ομάδας από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχοντας στο ενεργητικό του 3 γκολ και πλέον καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση αναφορικά με το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Ντιέγκο Κόστα εκπνέει και επίσημα σε λίγες μέρες με τον έμπειρο φορ να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του και όλα να είναι ανοιχτά.

Η επιστροφή στην Ευρώπη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή ενώ δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας καθώς τα τελευταία χρόνια μόνο λίγα δεν ήταν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Θυμίζουμε πως ο Ντιέγκο Κόστα έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ατλέτικο Μαδρίτης όπου και συνολικά πραγματοποίησε 216 συμμετοχές με 83 γκολ και 36 ασίστ στο ενεργητικό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Αυτή είναι η shortlist του Τούχελ για το κέντρο της άμυνας

Η Μπαρτσελόνα πήγε στο Ντάλας, έχασε αλλά... κέρδισε " τρελό" ποσό

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε πώληση μαμούθ και προανήγγειλε τρεις κινήσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK