Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε πώληση μαμούθ και προανήγγειλε τρεις κινήσεις

Την πώληση του Ελτζίφ Ελμάς προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις λέγοντας παράλληλα πως θα προχωρήσει το λίγοτερο σε 3 μεταγραφικές κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ελτζίφ Ελμάς στη Λειψία από τη Νάπολι σε ένα deal που αναμένεται να αποφέρει στα ταμεία της ιταλικής ομάδας ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ.

Για την πώληση του παίκτη τοποθετήθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο παίκτης δεν έπαιζε όσο ήθελε και αποχώρησε ενώ παράλληλα δήλωσε πως θα γίνει και κίνηση για την αγορά 3 παικτών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"... Θα υπογράψουμε το λιγότερο 3 παίκτες. Έναν σέντερ μπακ, ένα δεξί μπακ και έναν μέσο. Ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε στην απόκτηση δύο μέσων..."

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Νάπολι δήλωσε πως είναι ένας από τους συμμάχους του Φλορεντίνο Πέρεθ σε ότι έχει να κάνει με την European Super League, λίγο μετά τη δικαστική νίκη των εκπροσώπων της διοργάνωσης απέναντι σε UEFA/FIFA.

"...Μίλησα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφωνήσαμε, μαζί και με άλλους επιχειρηματίες να συζητήσουμε για τα μελλοντίκα μας πλάνα. Το ποδόσφαιρο διοικείται από ηλικιωμένους χωρίς όραμα..."

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ πήρε Χριστουγεννιάτικο δώρο από άσο που παλεύει για νέο συμβόλαιο

Ο Έμερι έδωσε το πράσινο φως για την παραμονή του παίκτη που κάποτε χρυσοπλήρωσε η Μπαρτσελόνα

Η Στουτγκάρδη πουλάει τον μεγάλο αντίπαλο του Κέιν και φέρνει κίλλερ από την Πορτογαλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK