Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λαουτάρο δεν συγκινεί πλέον την Γιουνάιτεντ

Οι Άγγλοι θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο ο Έρικ Τεν Χαχ να ρισκάρει χρήματα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες μετά από τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Argentina's Lautaro Martinez in action during the World Cup quarterfinal soccer match between the Netherlands and Argentina, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ο Λαουτάρο δεν έκανε καλό Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/JORGE SAENZ

Το φλερτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες είναι διαχρονικό. Οι Κόκκινοι Διάβολοι αναζητούν έναν στράικερ-κίλερ, αλλά όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσουν την υπόθεση του Αργεντινού φορ. Έτσι αναφέρει η Manchester Evening News.

Μπορεί ένα Παγκόσμιο Κύπελλο να μην είναι ο καθρέφτης ενός ποδοσφαιριστή, ωστόσο σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο το γεγονός πως ο Λαουτάρο δεν σκόραρε, δεν μοίρασε ασίστ αποτελεί τροχοπέδη για να δώσει ο Έρικ Τεν Χαχ το ΟΚ για να βγουν πάρα πολλά χρήματα για έναν φορ που είναι ντεφορμέ.

Η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί για κάποια άλλη περίπτωση. Ενός πιο "έτοιμου" παίκτη ο οποίος θα μπει στο Όλντ Τράφορντ, δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής και θα φέρει γκολ στην ομάδα. Και αυτές οι συντεταγμένες δεν ταυτίζονται με τον Λαουτάρο Μαρτίνες του Μουντιάλ 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντι Μαρία αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν προχώρησε το "μπαμ"

Λιονέλ Μέσι: Το προφητικό γράμμα του Ντε Πολ στον GOAT δύο μήνες πριν

Αργεντινή, ο Ταρούσα μεγάλωσε και βγήκε στους δρόμους να γιορτάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK