Ο Πεπ τα "βρήκε" με παίκτη του Ποτσετίνο και περιμένει το "οκ" από την Τσέλσι

Σε πλήρη συμφωνία με τον Ματέο Κόβασιτς φέρεται πως έχει έρθει η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πολίτες να συζητούν με την Τσέλσι για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμούλα για την απόκτησή του.

Manchester City's head coach Pep Guardiola smiles before the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Πολλές αποχωρήσεις αναμένεται να γίνουν το ερχόμενο διάστημα στην Τσέλσι καθώς ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να δουλέψει με ένα τόσο υπεράριθμο ρόστερ, ενώ θεωρεί πως πολλοί είναι και οι παίκτες που δεν ταιριάζουν στα "θέλω" του.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να πει "αντίο" στους μπλε είναι και ο Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι, που πλέον ψάχνει να βρει την κατάλληλη φόρμουλα με την Τσέλσι προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Πάντως, ακόμα και αν η συμφωνία με την Σίτι δεν ολοκληρωθεί, ο Κροάτης μέσος δεν θα παραμείνει στην Τσέλσι, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Φέλιξ: Ο Ποτσετίνο τον έδιωξε, ο Σιμεόνε δεν τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλες προτεραιότητες

Ρόμα: Ο Ντιμπάλα έφερε "άρωμα Αργεντινής" σε ευρωπαϊκό τελικό 12 χρόνια μετά

Γιουνάιτεντ: Βόμβα! Συμφώνησε με Μάουντ, παλεύει για το "ναι" της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK