Ο πιο πιστός στρατιώτης του Κλοπ στο στόχαστρο της Ρεάλ

Ένας από τα πιο τραβηγμένα μεταγραφικά σενάρια φιγουράρει τις τελευταίες ώρες στα αγγλικά μίντια και αφορά τις Ρεάλ και Λίβερπουλ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεδομένα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βγει στην αγορά και ψάχνει ένα παγκοσμίου επιπέδου αριστερό μπακ. Με την αποχώρηση του Μαρσέλο ο Αντσελότι πόνταρε στον Φερλάν Μεντί για την επόμενη μέρα, αλλά η κατάληξη αυτής της ιστορίας είναι να παίζει στο στο άκρο της άμυνας ο χαφ Καμαβινγκά.

Ο Φραν Γκαρσία επιστρέφει στο Μπερναμπέου από την Βαγιεκάνο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο νεαρός θα είναι έτοιμος με το καλημέρα σας να πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και να ανταπεξέλθει στο ειδικό βάρος που πέφτει στον εκάστοτε ποδοσφαιριστή όταν η ομάδα στην οποία αγωνίζεται είναι καταδικασμένη να διεκδικεί όλους τους τίτλους.

Γι' αυτό το λόγο οι Μαδριλένοι καλούνται να βρουν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά αμέσως και σύμφωνα με τους Άγγλους ρεπόρτερ έχουν στοχεύσει στον Άντι Ρόμπερτσον, ίσως τον κορυφαίο πλάγιο στον κόσμο, και πιο πιστό στρατιώτη του Γιούργκεν Κλοπ. Ο αρχηγός της Σκωτίας δεν βγαίνει ποτέ και η εκτόξευσή του 100% είναι έργο του Γερμανού.

Η Dailymail είναι αυτή που αναδεικνύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σημειώνοντας ότι η Ρεάλ δίνει την ευκαιρία του Champions League στον 29χρονο, ενώ παράλληλα μπαίνει και στη διαδικασία να βγάλει ποσά, αναφέροντας πως η κίνηση μπορεί να φτάσει στις 40.000.000 λίρες, δηλαδή κάπου στα 46.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι, εκτόξευση: Πόνταρε 23,1 εκατ. ευρώ σε τρεις παίκτες και παίρνει πίσω 100.000.000 ευρώ

Ο Εμπαπέ κάνει άνω κάτω την αγορά: Η γυριστή στην Παρί που αλλάζει τα δεδομένα

Μπάγερν: Ετοιμάζει πρόταση για το μεγάλο αστέρι του Πεπ λόγω... Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK