Ο Ποστέκογλου έδωσε μυθική απάντηση σε ερώτηση για μεταγραφή των 100 εκατομμυρίων

Ο προπονητής της Τότεναμ μας δείχνει τον δρόμο για το πως πρέπει να κινούνται οι ομάδες μεταγραφικά.

Tottenham's head coach Ange Postecoglou applaud supporters at the end of the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Tottenham Hotspur at City ground in Nottingham, England, Friday, Dec. 15, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ποστέκογλου όταν ρωτήθηκε για μία πιθανή υπογραφή παίκτη για 100 εκατομμύρια λίρες τον Ιούλιο απάντησε αφοπλιστικά, αλλά συνάμα και με αρκετή δόση χιούμορ. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός των Λονδρέζων μίλησε λιτά και καθαρά σχετικά με την μεταγραφική πολιτική που θα ακολουθεί η ομάδα επί των ημερών του.

Οι δηλώσεις του μάνατζερ των "Σπερς"

"Αν είχα την πολυτέλεια των 100 εκατομμυρίων λιρών, θα προτιμούσα να πάρω δύο παίκτες των 50 εκατομμυρίων λιρών παρά έναν παίκτη για 100 εκατομμύρια λίρες".

"Πάντα ένιωθα ότι είναι πολύ σημαντικό το πώς χρησιμοποιείς τα χρήματα που έχεις στη διάθεσή σου, να ξέρεις ότι δεν είναι απεριόριστα".

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Τότεναμ να εστιάσει σε προσεκτικά μελετημένες και value for money λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι με γνώμονα κυρίως την αξία, την ουσία και όχι τα λαμπερά νούμερα και ονόματα. Παράδειγμα προς αποφυγήν μπορεί να χαρακτηριστεί και ο Ριτσάρλισον ο οποίος παρά τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν με εντολή Κόντε, ουδέποτε κατάφερε να γίνει η "απόσβεση".

Διαβάστε περισσότερα

Η Τσέλσι έχασε 70 εκατομμύρια και παλεύει να σώσει τη ζημιά

Οι Γερμανοί έχουν βρει την λύση για Κλοπ, πάνε για την κλοπ(ή)

News 24/7

24MEDIA NETWORK