Οι Γερμανοί έχουν βρει την λύση για Κλοπ, πάνε για την κλοπ(ή)

Το μεγάλο κόλπο για να πέσουν οι υπογραφές και η υπόθεση Νάγκελσμαν που θα επηρεάσει.

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates after the English Premier League soccer match between Brentford and Liverpool at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, Feb. 17, 2024. Liverpool won 4-1.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Κλοπ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές για πολλούς συλλόγους, πόσο μάλλον από τους ανθρώπους και τους παράγοντες της χώρας του. Βέβαια, δεν θα είναι εύκολο, αλλά οι Γερμανοί φαίνεται πως έχουν βρει την φόρμουλα που θα επιτρέψει να "κλέψει" τον Κλοπ από τον ανταγωνισμό σε συλλογικό επίπεδο.

Παρόλο που ο Κλοπ έχει δηλώσει πως μετά το τέλος της σεζόν με την Λίβερπουλ θα κάνει διάλλειμα από την προπονητική, υπάρχει ενδεχομένως το παραθυράκι που θα αλλάξει τους συσχετισμούς.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα ήθελε να επιστρέψει σε σύλλογο αν παρουσιαστεί κάποια αξιόλογη επιλογή και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλοπ. Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το αν ο Νάγκελσμαν θα συνεχίσει μετά το Euro και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Εθνική Γερμανίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο βοηθός του Νάγκελσμαν, Σάντρο Γουέινερ, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως υπηρεσιακός προπονητής μέχρι να είναι διαθέσιμος ο 56χρονος. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που η Εθνική Γερμανίας θα αποφασίσει οριστικά να τερματίσει τις σχέσεις της με τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου. Θα μπορούσε κάλλιστα να "γεφυρώσει" τη χρονιά όντας μία ενδιάμεση λύση μέχρι να αναλάβει ο Κλοπ μετά από 1 χρόνο αποχής.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντε Ρόσι φέρνει ξανά την Ανναγένηση, έκανε "τάκλιν" στα όρια του αντιαθλητικού στον επόμενο Πεπ

Θεούλης ο Κλοπ: Τον ρώτησαν αν του άρεσε κάποιος παίκτης της Σπάρτα κι έδωσε μυθική απάντηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK