Ο Ραφίνια ψήφισε Μπαρτσελόνα και θα το πάει μέχρι τέλους, επιθυμία που φάνηκε στο χορτάρι και στις δηλώσεις

Ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτεται τίποτα διαφορετικό πέρα από την ίδια την ομάδα που του έδωσε το εισιτήριο για το επόμενο βήμα.

Barcelona's Raphinha celebrates scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Paris Saint-Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, April 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard)
(AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι Παρί Σεν Ζερμέν και αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κατάφερε με τα δύο τέρματα που πέτυχε να γύρει την πλάστιγγα υπέρ των Καταλανών και σε συνδυασμό με την στιβαρή άμυνα να έρθει το πολύτιμο προβάδισμα.

Ο ίδιος μπορεί να έχει αμφισβητηθεί στο παρελθόν για την επιδραστικότητα του στο παιχνίδι και κατ' επέκταση στα νούμερα του, όμως δεν το έχει βάλει κάτω. Ο 27χρονος βοήθησε τα μέγιστα απέναντι στην γαλλική ομάδα, ωστόσο η συνολική του συγκομιδή την φετινή σεζόν δεν είναι αμελητέα.

Σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει μέχρι στιγμής 8 τέρματα και έχει μοιράσει 10 ασίστ. Σαφέστατα και πρόκειται για έναν παίκτη με μεγαλύτερη έφεση στην δημιουργία και στην διεισδυτικότητα, παρά στο σκοράρισμα, όμως δεν παύει να είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής για την Μπαρτσελόνα.

Ο Ραφίνια δήλωσε μετά το μάτς: "Είναι μια ξεχωριστή βραδιά για μένα. Έχω ακόμα περισσότερα χρόνια στο συμβόλαιό μου και σκοπεύω να τα εκπληρώσω".

"Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μείνω εδώ στην Μπάρτσα για πολλά χρόνια!

Η θέληση για παραμονή υπάρχει και δεν περιορίζεται μόνο στα λόγια, αλλά αντανακλάται και μέσα στο γήπεδο. Αν ο 27χρονος συνεχίσει στον ίδιο βαθμό δεν θα υπάρχει λόγος να μην πραγματοποιηθεί η επιθυμία του παίκτη. Βέβαια, η διοίκηση με τον επόμενο προπονητή θα είναι οι μόνοι που θα πάρουν οριστικές αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τεν Χαχ: Έπαιξε το τελευταίο του χαρτί και έχασε, αποδέχεται την μοίρα του;

Ούτε ο Σεσκ Φάμπρεγκας θεωρεί πως ο Ρονάλντο ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος του στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK