Ο Ρίο Φέρντιναντ θεωρεί πως ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αγγλίας δεν είναι top παίκτης

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ απάντησε με έξυπνο τρόπο στον θρύλο της Γιουνάιτεντ.

Manchester United's Rio Ferdinand reacts to Robin Van Persie's third goal against Southampton during their English Premier League soccer match at St Mary's stadium, Southampton, England, Sunday, Sept. 2, 2012. (AP Photo/Sang Tan)
(AP Photo/Sang Tan) AP

Ο Μπουκαγιο Σακά απάντησε σχετικά με τον ισχυρισμό του Ρίο Φέρντιναντ ότι ο αστέρας της Άρσεναλ δεν είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Πρόσφατα, ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας Φέρντιναντ δέχθηκε κριτική από τους οπαδούς της Άρσεναλ, αφού ισχυρίστηκε ότι ο Σάκα δεν είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, λέγοντας: "Όχι ακόμα. Ακούστε, νομίζω ότι ο Σάκα ήταν εξωπραγματικός. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι χρειάζεται λίγη ξεκούραση, τόσα πολλά παιχνίδια για ένα νεαρό παιδί».

"Αλλά νομίζω, είναι σχεδόν σαν να λέμε τι είναι παγκόσμιας κλάσης; Δεν το έχει κάνει στο Champions League, έτσι δεν είναι; Μιλάω για τα πιο μικρά στάδια. Ο Σάκα είναι κορυφαίος, μην με παρεξηγείτε. Δεν είναι ακόμα παγκόσμιας κλάσης".

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σάκα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ βοηθώντας της Άρσεναλ να φθάσει σε εμφατική νίκη με 4-1 επί της Νιουκάστλ. Ο ίδιος μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις λέγοντας: "16 γκολ τώρα αυτή τη σεζόν, τι λέτε και για αυτό το τελείωμα, κάποιοι θα το αποκαλούσαν παγκόσμιας κλάσης".

"Ουδέν σχόλιο. Είμαι χαρούμενος με ένα ακόμη γκολ σήμερα και κυρίως χαρούμενος που κέρδισα".

"Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Προφανώς έχω σπουδαίους συμπαίκτες που μου δίνουν καλές πάσες, κάτι που επίσης βοηθάει".

"Έχουμε δουλέψει σκληρά και υπάρχει πολλή ποιότητα μπροστά και έχει αρχίσει να κάνει κλικ τώρα - απλά πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή τη φόρμα".

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντε Μπρούινε μεγάλωσε και στην Σίτι δεν καίγεται καρφί, τόσα θέλει για να τον πουλήσει

Έχει ένα Μουντιάλ, τέσσερα Champions League, είναι 30άρης και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK