Ο Ρομπέρτο Κάρλος έστειλε τον κόσμο στον "κουβά" με το αγαπημένο του γκολ

Ο Βραζιλιάνος legend Ρομπέρτο Κάρλος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του γκολ. Όχι, δεν είναι η γκολάρα με τη Γαλλία.

Brazil's Roberto Carlos bounces a ball off of his chest during team training Friday, June 27, 1997 in Santa Cruz, Bolivia. Brazil will meet Bolivia Sunday in La Paz for the Americas Cup soccer championship.(AP Photo/Joe Cavaretta)
Φωτογραφία του Ρομπέρτο Κάρλος από το μακρινό 1997 AP PHOTO/JOE CAVARETTA

Έκανε την έκπληξη ο Ρομπέρτο Κάρλος και μας πήγε... κουβά καθώς κανείς δεν πίστευε ότι ο Βραζιλιάνος θα επέλεγε ως καλύτερό του γκολ κάποιο άλλο εκτός από αυτό απέναντι στην Γαλλία. Εκείνο το απευθείας φάουλ που έσπασε τους νόμους της φυσικής.

Κι όμως, μιλώντας στο GOAL ο σπουδαίος αριστερός μπακ και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ότι το καλύτερό του και αγαπημένο του γκολ είναι αυτό με την Τενερίφη. Όλοι το έχουμε δει αλλά πάντα ερχόταν στο μυαλό μας το γκολ με την Γαλλία και δεν δίναμε την πρέπουσα σημασία.

Με τον Κάρλος να εξηγεί "...πιστεύετε ότι θα πω αυτό απέναντι στη Γαλλία, αλλά δεν θα το κάνω. Θα πω το γκολ που έβαλα απέναντι στην Τενερίφη με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μπάλα θα πήγαινε άουτ, όμως κατάφερε να σκοράρω. Σίγουρα το γκολ απέναντι στη Γαλλία καθόρισε την καριέρα μου..."

Αυτό είναι το γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ανρί χαρακτήρισε τον Εμπαπέ κακομαθημένο

Εμπαπέ: Πέντε λόγοι που μας έχει κουράσει το σίριαλ με την Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK