Εμπαπέ: Πέντε λόγοι που μας έχει κουράσει το σίριαλ με την Ρεάλ

Οι Ισπανοί έμπλεξαν ξανά τον Κιλιάν Εμπαπέ με την Ρεάλ Μαδρίτης και το Contra γράφει πέντε λόγους που αυτό το σίριαλ δεν χωράει άλλη σεζόν. Έχει κάνει κοιλιά.

PSG's Kylian Mbappe rubs his cheek after falling on the side of his face during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Αντέχει άλλη σεζόν το σίριαλ Εμπαπέ - Ρεάλ; Ε, όχι... Η λαμπερή ιστορία τείνει να γίνει από "Game of Thrones"... Καλημέρα ζωή. Το Contra επιχειρεί να δώσει πέντε λόγους για τους οποίους έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κιλιάν στους "Γκαλάκτικος". Όλα αυτά με αφορμή δημοσίευμα που θέλει το αστέρι της Παρί να επιθυμεί να πάει στην Μαδρίτη τον Γενάρη.

Επικοινωνιακή διαχείριση εκτός τόπου

Η επικοινωνιακή πολιτική του Εμπαπέ χρειάζεται δουλειά. Δεν γίνεται κάθε φορά που κάτι διαρρέεται στον Τύπο αναφορικά με τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με την ομάδα του ξαφνικά να εμφανίζεται στα πρωτοσέλιδα σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης (κυρίως από Μέσα που βρίσκονται κοντά στον ισπανικό σύλλογο). Όπως επίσης λάθος είναι κι όλο αυτό που συμβαίνει αναφορικά με την επιρροή που γράφτηκε πως έχει ο Εμπαπέ στις αποφάσεις του κλαμπ για προπονητές και μεταγραφές.

Το μέγα φιάσκο του καλοκαιριού

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κοντά στην απόκτησή του το καλοκαίρι. Όλα έδειχναν πως επιτέλους θα έμπαινε μία τελεία στο θέμα και θα περιμέναμε να δούμε εάν ο Κιλιάν θα έφτανε να κατακτήσει το Champions League με την κορυφαία ομάδα του θεσμού. Αντί αυτού ο Εμπαπέ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο. Του χρέωσαν πως επέλεξε τα χρήματα αντί της πίεσης των Μαδριλένων.

Γίνεται έρμαιο πολιτικής ανάμεσα στα δύο κλαμπ

Επίσης, δεν το χωράει ο νους μας πώς ένα τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής όπως Εμπαπέ επιτρέπει να γίνεται "παιχνίδι" στα πολιτικά των δύο κλαμπ. Παρί και Ρεάλ συγκρούονται σε όλα τα επίπεδα, δεν έχουν καμία διάθεση να συνεργαστούν με τη μεταξύ τους κόντρα να καταλήγει σχεδόν πάντα στον 23χρονο σούπερ σταρ.

Δεν ξεκαθαρίζει ο ίδιος την κατάσταση

Ποτέ ο παίκτης ή όσοι τον εκπροσωπούν δεν έχουν βγει να δώσουν μία καθαρή εξήγηση για το θέμα. Σενάρια, φήμες, πολλές φορές και ψέματα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και ο ποδοσφαιριστής γίνεται επίκεντρο αρνητικής κριτικής. Πολλοί, μάλιστα, οπαδοί της Ρεάλ τον θεωρούν ανεπιθύμητο στο κλαμπ εξαιτίας της απόφασής του να μην υπογράψει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Θα θέλαμε πάντως να τον δούμε στη Ρεάλ, μετά από κάθε ματς, να αφήνει αιχμές για τον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού. Στη Μαδρίτη δεν περνάνε εύκολα αυτά.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα τον βγάλει και φταίχτη

Και πείτε πως ο Εμπαπέ αύριο μεθαύριο βρίσκεται τρόπος και πάει στην Ρεάλ. Ο Πέρεθ που είναι μανούλα σε κάτι τέτοια θα βρει τρόπο να τον υποβιβάσει (κι ας είναι ο επόμενος, θεωρητικά, διάδοχος των Ρονάλντο ή Μέσι). Ευθεία ποτέ, αλλά πλαγιώς θα φανεί πως οι Μαδριλένοι... έδειξαν ανωτερότητα, τον συγχώρεσαν για το φιάσκο του καλοκαιριού του 2022 και του δίνουν την ευκαιρία να παίξει στην ομάδα με τα περισσότερα Champions League.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ίκερ Κασίγιας παραθερίζει στην Ελλάδα

Η ρήτρα για να φύγει ο Χάλαντ από τη Σίτι είναι μικρότερη απ' αυτή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Αποκάλυψη Γιουνάιτεντ: Αυτή είναι η σημασία του πανηγυρίσμου που έκανε ο Ρονάλντο αντί για το "Siu"

News 24/7

24MEDIA NETWORK